- Adım
- Çetin
- Cihazım
- Xiaomi 12TPro
- Meslek
- Bilgi Teknolojiler
- Konular
- 99
Uygulama ile IMEI uçtuğu nerede görülmüş?.............
Doğru yükleme imei uçar
Uygulama ile IMEI uçtuğu nerede görülmüş?.............
Doğru yükleme imei uçar
K20 proyu yaklaşık 1 aydır kullanıyorum,
Karşılaşılan sorunlar;
-Parmak izi ara ara geç algılıyor (2. veya 3.denemede algılıyor) beni çok rahatsız etmedi.
-Şebeke çekmeme sorunsalı vardı (çoğu kişi yaşamış) telefonda bulunan VoLTE özelliğini kapatınca görüşmeler düzeldi. (Turkcell şebeke konusunda biraz daha avantaj sağlıyor)
Özellikle sabah kalkınca parmak izi beni deli ediyorK20 proyu yaklaşık 1 aydır kullanıyorum,
Karşılaşılan sorunlar;
-Parmak izi ara ara geç algılıyor (2. veya 3.denemede algılıyor) beni çok rahatsız etmedi.
-Şebeke çekmeme sorunsalı vardı (çoğu kişi yaşamış) telefonda bulunan VoLTE özelliğini kapatınca görüşmeler düzeldi. (Turkcell şebeke konusunda biraz daha avantaj sağlıyor)
9t pro da ekran koruyucu yok ise parmak izi kusursuz çalışıyor diyebilirim.
çift GPS özelliği çok iyi , navigasyonda sıfır hata ile işini yapiyor.
NFC özelliği ile istanbulkartlarimi okuyabiliyorum. istediğim istanbulkarti NFC ile telefona okutarak bakiyesine bakabiliyorum. başka bir şey için henüz denemedim.
oyun performansı çok iyi. her oyunu 60 FPS oynatiyor.isinma normal , 8plus in %60 ışıkla ısındığını dereceye bu telefon full ışıkla geliyor.
benim telefonla ilgili en büyük eksikligim yazılımsal.
facebook-instagram-twitter-whatsapp deneyimi asla bir Apple değil
bildirim sorunu var
ve bankacılıktan gelen smsleri otomatik doldurma özelliği yok.
ben oyun oynadığım için Apple'dan geçiş yaptım. sadece profesyonel yaşam ve iş için telefon alacaksaniz . oyun oynamiyorsaniz android önermem .
işte bu bir problem. Apple da hala devam ediyor doldurma.Bankacılıktan gelen otomatik sms doldurma kaldırıldı yasal nedenlerden dolayı diye biliyorum.
NFC konusunda bir sorum olacak size. Kartı tanımladıktan sonra kart değil de telefonu okutabiliyor muyuz?
Hocam bende aynı sekilde aldım fakat elime ulaştı bugün. Baktığında kayıt yapılmadığını gördüm. Aradığımda ise botloader kilidini açıp 15 gün sonra 2 sim e de uzaktan bağlanarak atılacağını söyledi. Umarım size yapıldığı gibj bana da sorun çıkarmazlar. Aynı zamanda resmi 7 de aldım. Redmi 7 atılmış fakat sadece 1 hatta diğeri kullanılmıyormus. Ama mi9t pro ya 2 hatta da IMEI atıldığını ve kilie açılır açılmaz atacaklarını söylediler. Sabırsızlıkla bekliyorumbu arada aklıma gelmişken söyleyeyim. IMEI repair ücreti içerisinde 9t pro aldım.hebuz IMEI işlemi yapilmadi . (cihazı alalı 1 ay oldu) bugün aradığımda abi çift sim IMEI yöntemi geldi zaten daha yasal hakkın var ben sana haber vericem öyle yaparız dedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
işte bu bir problem. Apple da hala devam ediyor doldurma.
NFC yi başka bir şeyde hiç denemedim dostum maalesef bilmiyorum .
Umarım dedikleri gibidir..İki sime de imei atılması çok mükemmel olmuş gerçekten böyle birşey varsa eğer