Ana Başlık Mi9T Pro ve K20 Pro Kullanıcı Yorumları ve Öneriler [ Madalya Ödüllü ]

Mi 9T Pro / K20 Pro Sizce Nasıl ?

• Mükemmel. Herşeyi ile Çok Memnunum. Tavsiye ederim.

• Fiyatına ve performansına göre alınabilecek bir telefon.

• Beklentilerimi karşılamadı. Memnun kalmadım.

• Henüz araştırıyorum.Karar aşamasındayım.

• Kararsız kaldım.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

LaCRiMaL

Since MI 4...
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat YÜKSEL
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Sağlık Mem. / 112
Konular
24
Yaklaşık 3 aydır Mi9T kullanıcısıyım ama Mi9T Pro'nun gelmesi ile birlikte telefonu satılığa çıkardım. Satılır Satılmaz bir Mi9T Pro Kırmızı 128 GB alıcam inşallah. archesm kardeşim konuyu açtığın için teşekkür ederim. K20 Pro kullanan arkadaşlara sorularım olacak. Mi9t Pronun K20 pro ile arasındaki tek fark 4.5g gsm bandları.
K20 pro ile Vodafone ve Turkcell kullanıpta 4.5G de sıkıntı yaşayan bir arkadaş oldu mu acaba?
Kafamdaki en büyük soru işareti bu. İkincisi ise Mi9t pro alıp, imei kaydı yaptıran arkadaşlar var ise onlara da bir sorum var, İmei işleminden sonra bazı arkadaşlar band 20 nin gittiğini bazıları ise gitmediğini söylüyor. Buna istinaden imei işleminden sonra 4.5g de sıkıntı yaşayanınız oldu mu?

atak946

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi 9T PRO
Konular
5
Yaklaşık 3 aydır Mi9T kullanıcısıyım ama Mi9T Pro'nun gelmesi ile birlikte telefonu satılığa çıkardım. Satılır Satılmaz bir Mi9T Pro Kırmızı 128 GB alıcam inşallah. archesm kardeşim konuyu açtığın için teşekkür ederim. K20 Pro kullanan arkadaşlara sorularım olacak. Mi9t Pronun K20 pro ile arasındaki tek fark 4.5g gsm bandları.
K20 pro ile Vodafone ve Turkcell kullanıpta 4.5G de sıkıntı yaşayan bir arkadaş oldu mu acaba?
Kafamdaki en büyük soru işareti bu. İkincisi ise Mi9t pro alıp, imei kaydı yaptıran arkadaşlar var ise onlara da bir sorum var, İmei işleminden sonra bazı arkadaşlar band 20 nin gittiğini bazıları ise gitmediğini söylüyor. Buna istinaden imei işleminden sonra 4.5g de sıkıntı yaşayanınız oldu mu?
Global yazılım kullanamaz hale geldim şebeke yok, gelmiyor ve şuan ciddi anlamda sorun yaşıyorum çünkü mi room ve eu rom da aşırı bug ve sorun var cihazı yere vurup kırasım geliyor o derece.

Cihazım mi 9t pro

Yarin global rom için cihazda çok fazla test yapacağım umarım sorunu çözerim.

Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:

crossing

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
salih
Cihazım
xiaomi mi9t pro
Konular
0
Çarşamba günü aynı renk ve versiyonu almayı düşünüyorum. Benimde aklımda bu sorular vardı. Biri çıkıp net bir şekilde aciklasa keşke :)

Etab5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

omersakman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
5
Mi 9t Pro kullanıcısıyım alalı iki buçuk hafta oluyor, amoled ekran deneyimini ilk defa bu telefonda yaşıyorum hiçbir sıkıntı çekmediğim ve benim hızına yetişebilen tek telefon olarak baştacı yapmayı düşünüyorum... :)

AdeLa

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ender
Cihazım
iPhone 14 Pro
Meslek
Teknik Servis
Konular
22
Global yazılım kullanamaz hale geldim şebeke yok, gelmiyor ve şuan ciddi anlamda sorun yaşıyorum çünkü mi room ve eu rom da aşırı bug ve sorun var cihazı yere vurup kırasım geliyor o derece.

Cihazım mi 9t pro

Yarin global rom için cihazda çok fazla test yapacağım umarım sorunu çözerim.

Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne islem yaptiginiz icin cihazda sebeke alamiyorsunuz ?

aors

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulkadir
Cihazım
Mi8 SE
Konular
44
Kral banada bir haber ver sana zahmet
Eu Rom stabil 10.4.6 yükledim. Miroom 9.6.6 ya göre çok daha akıcı. Tek hata kameradan galeriye direkt geçiş gibi görünüyor. Bu da çok önemli değil benim için, galeri uygulamasından girerim olur biter :) güncelleme ile hallederler bunu. Xiaominin kendi telefon ve mesaj uygulaması bence daha önemli, saf androidinkiler gıcık ediyordu beni.

tioma

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
tayfun
Cihazım
Mi 9T PRO
Konular
4
Mi 9T Pro kullanıcısıyım telefonu alalı 8 gün oluyor, telefonu almadan önce foruma üye olup okuyabildiğim kadarı ile okuyup bilgilenmeye çalıştım.
telefonu almamda forumdaki bilgiler iyi bir etken oldu telefonumdan çok memnun kaldım
orjinal rom kullanıyorum herhangi bir extra işlemde yapmadım (boot lock açma twrp vb diğer şeyler..)

keşke Xiaomi ile daha evvel tanışsaymışım :) nasip bu zamanlaraymış...

DIYARBAKIR

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Diyar bekir
Cihazım
13 ULTRA
Konular
13
K20 pro Kullanıyorum.
band 20 bulunduğunuz yere göre önem taşıyor.
Köy bucak anlamında söylemiyorum. Mesela benim iş yerimde, band 20 olmadığından internet hızlı değil. 300metre ilerideki evimde hızlı. Band20siz telefonla önce test yapın nerde kullanacaksanız. Köye falanda çıktım, internet sorunu olmadı. yanımdaki iphone kullanıcısı biraz daha hızlıydı internete girme konusunda.

Sobriquets

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Çağatay
Cihazım
Mi8
Konular
9
Mi8 telefonumu çaldırdırtıktan sonra telefonsuz kalamayıp aranıza mi 9t pro alarak katıldım, Telefon gayet güzel, tek sıkıntısı kamera, bazen oynatmadan tutsam bile titreme yüzünden görüntü net olmuyor.Mi 8 de pek yaşamıyordum.

miyawc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi 5s
Konular
0
K20 pro ile dağlarda - Vodafone
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Üst Alt