- Adım
- Diyar bekir
- Cihazım
- 13 ULTRA
- Konular
- 13
Telefonların ekranlarını kıyasladınız mı? Özellikle beyaz renkte telefonlar arası fark olabildiğini söylüyorlar. Ben de evdeki redmi 5 plusın ips ekranı ile mi 9t pro ekranını kıyasladığımda mi 9t pronun beyazları daha sarımtrak kaldı panel teknolojisine bağladım bu durumu. Elinde birden fazla 9t pro olan varsa kıyaslayabilir mi acaba?archesm bir tanede 9t pro madalyası alabilir miyim
O kamera açılırken mekanizma sesi geliyor normal.
4 telefonun 4unde de vardi
Arkadaşlar sizin telefonlarınızda da popup kamera açılır ve kapanırken efekt harici bir cızırtı sesi geliyor mu?
Telefonların ekranlarını kıyasladınız mı? Özellikle beyaz renkte telefonlar arası fark olabildiğini söylüyorlar. Ben de evdeki redmi 5 plusın ips ekranı ile mi 9t pro ekranını kıyasladığımda mi 9t pronun beyazları daha sarımtrak kaldı panel teknolojisine bağladım bu durumu. Elinde birden fazla 9t pro olan varsa kıyaslayabilir mi acaba?
2550 civarına bulunuyor 6/128 9t Pro çok para vermeyin piyasaya bakın.Garantisiz mi 9t pro almaya karar verdim. Sıkıntı yaşamayacağım, İstanbul içi elden teslim alabileceğim, güvenli bir satıcı arıyorum. Nereleri tavsiye edersiniz
türkçe zaten ama hatalar var reboot yok kameradan galeriye geçiş yok onun harici kusursuzYeni miui 11 stabil eu rom'u Türkçe kullanabilen var mı