Ana Başlık Mi9T Pro ve K20 Pro Kullanıcı Yorumları ve Öneriler [ Madalya Ödüllü ]

Mi 9T Pro / K20 Pro Sizce Nasıl ?

• Mükemmel. Herşeyi ile Çok Memnunum. Tavsiye ederim.

• Fiyatına ve performansına göre alınabilecek bir telefon.

• Beklentilerimi karşılamadı. Memnun kalmadım.

• Henüz araştırıyorum.Karar aşamasındayım.

• Kararsız kaldım.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

eksiomi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burhan
Cihazım
Redmi Note 4
Meslek
Parfümcü
Konular
5
Herkeste olmayabiliyor. İlginç nod~~
Şaka bir yana ben cihazdan genelde memnunum.Wifi kopmaları olabiliyor bazen.Nadiren 4.5 g ye geçip 3-5 sn içinde wifiye dönüyor.Evimizde toplamda 4 farklı xiaomi cihaz kullandık.redmi note 4 redmi 5 plus redmi note6 pro ve mi9tpro.Her modelde küçük bazı eksiklikler vardı.Android sistemli kusursuz bir cihaz olduğunu sanmıyorum.
Bu fiyatlara sd 855 işlemci 6 gb ram amoled kalitesi v.s bazı şeyleri görmezden gelmek için sebep oluyor.Yazılımsal olarak miui.arayüzünü samsung ile kıyaslarsak daha esnek ve birçok faydalı özellikle geliyor.Ekran video kaydedici,görüşme kaydı v.s.
Kendi güncellemeleri.zayıf olsa da daha önce kullandığım eu romlarda global romlardan daha stabil bir kullanım yakalamıştım.Eu rom biraz daha oturunca geçiş yapmayı düşünüyorum.

nuui

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Nurullah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
2
Şaka bir yana ben cihazdan genelde memnunum.Wifi kopmaları olabiliyor bazen.Nadiren 4.5 g ye geçip 3-5 sn içinde wifiye dönüyor.Evimizde toplamda 4 farklı xiaomi cihaz kullandık.redmi note 4 redmi 5 plus redmi note6 pro ve mi9tpro.Her modelde küçük bazı eksiklikler vardı.Android sistemli kusursuz bir cihaz olduğunu sanmıyorum.
Bu fiyatlara sd 855 işlemci 6 gb ram amoled kalitesi v.s bazı şeyleri görmezden gelmek için sebep oluyor.Yazılımsal olarak miui.arayüzünü samsung ile kıyaslarsak daha esnek ve birçok faydalı özellikle geliyor.Ekran video kaydedici,görüşme kaydı v.s.
Kendi güncellemeleri.zayıf olsa da daha önce kullandığım eu romlarda global romlardan daha stabil bir kullanım yakalamıştım.Eu rom biraz daha oturunca geçiş yapmayı düşünüyorum.
Kesinlikle Samsung'un arayüzü daha kullanışlı ve hatasız. Onun haricinde çok bug buluyorum , evet fiyat performas cihazıdır, Ön kamerayı çıkarırsak tabi.Birde cihazı alkolle silerken peçeteye boyasının çıkması dışında tabi. Görüşme kaydı yasal mı? Ekran video kaydetme artık her cihazda var hocam. Tüm markaları ve birçok modellerini kullandım .Güncel , s4 ve iphone 4s zamanlarından bile. En çok bug Xiaomi de ama en ucuz olanda.İyi forumlar , madalyamızı alalım angel~~

eksiomi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burhan
Cihazım
Redmi Note 4
Meslek
Parfümcü
Konular
5
Kesinlikle Samsung'un arayüzü daha kullanışlı ve hatasız. Onun haricinde çok bug buluyorum , evet fiyat performas cihazıdır, Ön kamerayı çıkarırsak tabi.Birde cihazı alkolle silerken peçeteye boyasının çıkması dışında tabi. Görüşme kaydı yasal mı? Ekran video kaydetme artık her cihazda var hocam. Tüm markaları ve birçok modellerini kullandım .Güncel , s4 ve iphone 4s zamanlarından bile. En çok bug Xiaomi de ama en ucuz olanda.İyi forumlar , madalyamızı alalım angel~~
Samsung note 3 kullandığım son cihazdı.İlk çıktığında almış ve çok büyük para ödemiştim.Kenar çıtaları soyuluyordu plastikten yapmışlardı.Touchwitz arayüzü de berbattı.Şu an kıyaslama yapamıyorum.Yeni cihazları ne durumda bilmiyorum.Tövbe etmiştim o markaya.Her şeye rağmen xiaomiden memnunum.
Görüşme kaydı yasal değil.Fakat işim gereği çok görüşme yapıyorum ve telefonda konuştuğum rakam,adres vs not alma imkanım olmuyor araç kullanırken.İşime çok yarıyor

nuui

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Nurullah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
2
Samsung note 3 kullandığım son cihazdı.İlk çıktığında almış ve çok büyük para ödemiştim.Kenar çıtaları soyuluyordu plastikten yapmışlardı.Touchwitz arayüzü de berbattı.Şu an kıyaslama yapamıyorum.Yeni cihazları ne durumda bilmiyorum.Tövbe etmiştim o markaya.Her şeye rağmen xiaomiden memnunum.
Görüşme kaydı yasal değil.Fakat işim gereği çok görüşme yapıyorum ve telefonda konuştuğum rakam,adres vs not alma imkanım olmuyor araç kullanırken.İşime çok yarıyor
Touchwiz zamanlarında çok hantal olduğunu düşünüyordum , genelde o zamanlar cyanogen mod vardı. En sevdiğim romdu kendileri ama şuan donanımlar da arttı iyice oturttu diye düşünüyorum . Adamlar ekmek çıkarır gibi telefon çıkarıyor ama pahalı. Keşke ülkemizde kaliteli cihazlar üretsede...
Xiaomi yazılım hatalarından dolayi memnun degilim ve bunu biliyordum yoksa gerçekten kullanışlı , ön kamera pek kullanmıyorum ama düşük ışık haricinde güzel olur diye tahmin ettim orası yanılttı sadece . Bir de ghost touch olayı(bazı cihazlarda). Gerisi zaten yerinde; fiyat performans.Tek eksik ois.Özetle, alınabilecek bi cihaz rakipleri 400 dolara bırakmıyor ,Sdm855 fazla güçlü.

Stamina

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Ali
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
1
Güzel konu olmuş Mi 9t madalyası kaldıysa bir tane alabilirim. ^^

ozgurerd19

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
özgür
Cihazım
redmi pro
Konular
1
K20 pro ile bende aranıza katıldım

Xaslan66

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Halit
Cihazım
Mi 10t
Meslek
Yazılım
Konular
0
Merhaba mi 9 t pro 128 gb kullanıyorum çok memnunum ve aranızda 1 yıldır varim

HyrllhDgn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hayrullah
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Elek Elek Mühendis
Konular
1
Eylül 2019 dan beri ben de cihaza sahibim ama madalyam yokmuş yeni farkettim :)

NUSH

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mİ 9T PRO
Konular
9
7 aydır kullanıyorum cihazı ve forumu takip ediyorum :) hala madalyam yok :&