Hayır hocam sertifika L1 olarak duruyor.Ama ne yazık ki L1 olan sertifikanız L3 olmuştur
Hayır hocam sertifika L1 olarak duruyor.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam ben Persist.img konularını çok inceledim, yabancı kaynaklar vs. sertifika L3 oluyor diyorlardı. Biz her türlü çözümü denedik fakat sorunumuzu çözemedi. En sonunda ilk çıkan sürümü yani Miui 10 Fastboot romu kurup çözüme ulaştık.Hocam o zaman bu süper bi bilgi. Ben bu yüzden mi 9 cihazımı sattım. L3 olduğu için. persist yükleme yaptığım için.
Sizde büyük ihtimal persist flashlama işlemi olmuyordu bir sorundan dolayı. Yoksa bildiğim kadarıyla hangi sürümü yüklerseniz yükleyin l1 gelmezdi birdaha.Hocam ben Persist.img konularını çok inceledim, yabancı kaynaklar vs. sertifika L3 oluyor diyorlardı. Biz her türlü çözümü denedik fakat sorunumuzu çözemedi. En sonunda ilk çıkan sürümü yani Miui 10 Fastboot romu kurup çözüme ulaştık.
Hocam sitede verilen yöntemleri defalarca denedik, herhangi bir hata kodu vs. ile karşılaşmadık. Buna rağmen sensörler çalışmadı. En az 3 defa Miui 11-12 temiz kurulum ile yükleme yaptık ardından tekrar persist yükledik yine çalışmadı. Abartılı bir kurulumu yoktu zaten, gayet basit yöntemleri birebir uyguladık. Eğer sizin dediğiniz gibiyse ve hiçbir hata vermeyip yüklenmedi ise buna birşey diyemem. L1 sertifikası şans eseri mi veya olması gereken kurulum ile mi geldi bilmiyorum. Biz çözümü bu şekilde bulduk. Bunu da forumla paylaşma ihtiyacı duyduk vesselam.Sizde büyük ihtimal persist flashlama işlemi olmuyordu bir sorundan dolayı. Yoksa bildiğim kadarıyla hangi sürümü yüklerseniz yükleyin l1 gelmezdi birdaha.
Nasıl buldunuz çözümüHocam sitede verilen yöntemleri defalarca denedik, herhangi bir hata kodu vs. ile karşılaşmadık. Buna rağmen sensörler çalışmadı. En az 3 defa Miui 11-12 temiz kurulum ile yükleme yaptık ardından tekrar persist yükledik yine çalışmadı. Abartılı bir kurulumu yoktu zaten, gayet basit yöntemleri birebir uyguladık. Eğer sizin dediğiniz gibiyse ve hiçbir hata vermeyip yüklenmedi ise buna birşey diyemem. L1 sertifikası şans eseri mi veya olması gereken kurulum ile mi geldi bilmiyorum. Biz çözümü bu şekilde bulduk. Bunu da forumla paylaşma ihtiyacı duyduk vesselam.
Hocam benimde Mi 9T Pro cihazımda gps sıkıntılı pusula sürekli dönüyor haritalarda ki konumum da sürekli dönüyor bana da persist flashla dediler sertifikadan dolayı flashlamadım acaba bu yöntemle düzelebilir mi ? Birde MIUI 10 fastboot romun linkini atarsanız çok sevinirim hocam en azından bende bir deneyeyimGüncelleme;
Arkadaşlar yaklaşık 1 aydan fazla süredir uğraştığımız buradan alınan sonuçlar ile de çözüme ulaşamadığımız persist sorunu Miui 10 Fastboot Rom kurularak çözülmüştür. Persist dosyası yükleyip sonuç alamayan olursa Miui 10 Fastboot Rom kurup denesin. Ardından Miui 11'e güncelleme yapılıp, sorunsuz kullanıma devam edilmiştir.
Gps, ekran döndürme, yakınlık sensörü, kameranın kalitesiz çekim yapma sorunu vs. düzelmiştir.
Merhabalar, üzgünüm konuyu hortlamış gibi oluyorum fakat 2 haftadır bende bu sorunlardan muzdarip durumdayım. Miui 10 fastboot rom kurup sorunu çözdüğünüzü belirtmişsiniz. Miui 10 hangi sürümü ile bu problemi çözdünüz. Dönüş yaparsanız çok sevinirim teşekkür ederim...Güncelleme;
Arkadaşlar yaklaşık 1 aydan fazla süredir uğraştığımız buradan alınan sonuçlar ile de çözüme ulaşamadığımız persist sorunu Miui 10 Fastboot Rom kurularak çözülmüştür. Persist dosyası yükleyip sonuç alamayan olursa Miui 10 Fastboot Rom kurup denesin. Ardından Miui 11'e güncelleme yapılıp, sorunsuz kullanıma devam edilmiştir.
Gps, ekran döndürme, yakınlık sensörü, kameranın kalitesiz çekim yapma sorunu vs. düzelmiştir.