Soru mi9t pro mu k20 pro mu ?

hunter1907

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
utku
Cihazım
K20 Pro
Konular
2
Arkadaşlar foruma az göz gezdirdim de yok global rom çin rom k20 yi mi 9t olarak görme mi 9t yi k20 olarak görme falan bir ton kafa karıştırıcı bilgi var bana kesin ve net olarak
Mi 9T Pro mu yoksa K20 Pro mu daha iyi hangisi beni uğraştırmaz bilgilendirirmisiniz şuanda 2.600 liraya k20 pro 8 gb ram 128 gb hafıza olan modeli almayı düşünüyorum bir telefoncudan orjinal global rom yazmış altınada sizce uygunmudur ? benim 4 g ile işim yok 3g ile bile işim yok samsung galaxy s10 plus telefonumu yeni sattım elim biraz küçük ve xiaomi 5s den geçmiştim samsunga bir türlü alışamadım ısınamadım o telefona ve sattım önerilerinizi bekliyorum ..

emre407

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi 9T Pro 128GB
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Uzun zamandır gördüğüm en iyi forum hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim çok cana yakın yardımsever kibar insanlarsınız meiuzu16th kararımdan vazgeçtim artık kesin kararlı şekilde red mi k20 pro alacağım bunda en önemli faktör zanex hocam forumda band 20 olmamasının bir eksi yerine artı olduğundan bahsetmiş forumda band20 daha çok çeken ama en az hız sağlayan 4g bandı yani sırf üstte 4g yazıcak diye 2g hızında nette dolaşamam android tabanlı telefonlar da ram'e baya düşkün belki günümüzde 6 gb yeterli olur ama 1-2 sene sonra ne olacağı belli olmaz k20 pro alıp kafam rahat olsun değiştirmiyim istiyorum telefonu.. Telefonculara güvenmiyorum jelatinli kapalı kutu telefon alıyorum sim kartı takıyorum 1-2 hafta sonra zenex hocama ya hindistan global sürüm yada mi9t eu sürüm atıyorum foruma ısındım araştırmalarımı yaptım mi 9t pro eea V11.0.3.0.QFKEUXM (MIUI10) sürümü gözüküyor en son bunu kuracağım sanırım bu google mesaj olayı falan çözümlüdür umarım..
Hocam bence de Global bir cihaz alman daha mantıklı. Ülkemizde en geniş kapsamlı 4G ve 3G şebekesi Band 20 üzerinden sunuluyor, bakın isterseniz araştırın. Bulunduğunuz bölgelere bağlı olarak 800 Mhz yayını varsa eğer sadece, komple internetsiz dahi kalabilirsiniz.
Bu arada bu cihazın karşılaştırma videolarını izleyin 8GB Ramli S10 Plustan bile uygulamaları daha hızlı açıyor. Emin olun siz 2 seneye Ram eskiyecek diye düşünüyorsunuz fakat siz daha cihazı almadan Snapdragon 865 çıktı bile. Emin olun işlemci dahi eskiyecek 2 seneye. En azından kullanışlı (şebeke açısından) bir telefon alın bence.

Oyla:

hunter1907

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
utku
Cihazım
K20 Pro
Konular
2
Hocam bence de Global bir cihaz alman daha mantıklı. Ülkemizde en geniş kapsamlı 4G ve 3G şebekesi Band 20 üzerinden sunuluyor, bakın isterseniz araştırın. Bulunduğunuz bölgelere bağlı olarak 800 Mhz yayını varsa eğer sadece, komple internetsiz dahi kalabilirsiniz.
Bu arada bu cihazın karşılaştırma videolarını izleyin 8GB Ramli S10 Plustan bile uygulamaları daha hızlı açıyor. Emin olun siz 2 seneye Ram eskiyecek diye düşünüyorsunuz fakat siz daha cihazı almadan Snapdragon 865 çıktı bile. Emin olun işlemci dahi eskiyecek 2 seneye. En azından kullanışlı (şebeke açısından) bir telefon alın bence.

Bugün mi9t pro 128 gb modelini aldım hocam tavsiyeleriniz ışık tuttu yoluma yalnız aldığım kişi 7 gün sonra kapanıcak bir şifre istiycek falan onu bilene yaptırmanız lazım dedi neyi kastetti anlamadım

Oyla:

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Bugün mi9t pro 128 gb modelini aldım hocam tavsiyeleriniz ışık tuttu yoluma yalnız aldığım kişi 7 gün sonra kapanıcak bir şifre istiycek falan onu bilene yaptırmanız lazım dedi neyi kastetti anlamadım
Bootloader kilidini açmanız gerekir.

Oyla:

durotan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali Buğra
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Yönetici
Konular
6
K20 Pro alınacaksa tek cezbeden tarafı 8gb modelinin olması. 6 ram alınacaksa 9t pro daha mantıklı.

Oyla:
Üst Alt