Mod Mi9T Pro / K20 Pro Merkezi Saat - Wifi - Sim kart Konumu Yapmak [Rootlu]

dumert09

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
0
Global stock kararlı 11.0.2de denemeyin cortladı cihaz. Twrpden original apkyi kopyalayarak çözdüm. Cihaz açıldı fakat yarım açıldı. Hiçbir uygulama açılmıyordu ve cihaz açılana kadar bekleyin uyarısı veriyordu.

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

uurturk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
UĞUR
Cihazım
mi9tpro
Konular
1
Mi room 20.1.16 da bildirimler birbirine giriyor.

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Mi room 20.1.16 da bildirimler birbirine giriyor.

Eu stabil de sorunsuz çalışıyor hocam.
Miroom beta yeni sürüm ile güncellemeye eklendi, bu güncelleme ile düzelecektir hocam.

lawyer25

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi 9tPro
Konular
0
Eu stabil de sorunsuz çalışıyor hocam.
Miroom beta yeni sürüm ile güncellemeye eklendi, bu güncelleme ile düzelecektir hocam.
Root explorer da apk yi taşırken telefon resetliyor kendini ve twrp de açılıyor cihaz. Rescue falan bișey yazıyor orda da. Sonra yeniden başlatıyorum. Değişen bișey yok |(

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Root explorer da apk yi taşırken telefon resetliyor kendini ve twrp de açılıyor cihaz. Rescue falan bișey yazıyor orda da. Sonra yeniden başlatıyorum. Değişen bișey yok |(

Hangi romu kullanuyorsunuz hocam? Kullandığınız rom ile veya Root Explorer ile alakalı olabilir. Farklı sürümler ile deneyiniz.
Eu stabil romda sorunsuz kullanıyorum.

Son düzenleme:

lawyer25

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi 9tPro
Konular
0
Hangi romu kullanuyorsunuz hocam? Kullandığınız rom ile veya Root Explorer ile alakalı olabilir. Farklı sürümler ile deneyiniz.
Eu stabil 11.0.5 kullanıyorum. Sizin paylaştığınız root explorer ile de denedim, son sürümünü de indirip denedim sonuç aynı. Miui system apk dosyalarını değiştirirken telefon resetliyor ve twrp de açılıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mevcut apk yi tamamen silip yeni indirdiğimizi taşısak bișey olur mu? Üzerine yazarken yani dosya değiştirirken mi bi sıkıntı oluyor acaba?

Son düzenleme:

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Eu stabil 11.0.5 kullanıyorum. Sizin paylaştığınız root explorer ile de denedim, son sürümünü de indirip denedim sonuç aynı. Miui system apk dosyalarını değiştirirken telefon resetliyor ve twrp de açılıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mevcut apk yi tamamen silip yeni indirdiğimizi taşısak bișey olur mu? Üzerine yazarken yani dosya değiştirirken mi bi sıkıntı oluyor acaba?

Mevcut apk yı silip, yeni apk yı yapıştırıyorum hocam. Veya İkinci yeni olanın ismini farklı yapıp ( örneğin mıuısystem1. apk) yapıştırıyorum, daha sonra eski apkyı silip, yeni apk nın adını tekrar eski haline düzenliyorum. Bu şekilde Herhangi bir sorun yaşamıyorum.
Tam olarak sorunun ne olduğunu anlamadım hocam, net birşey söylemiyorun o yüzden.
( Mevcut apk nın yedeğini almakta fayda var.)

lawyer25

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi 9tPro
Konular
0
Mevcut apk yı silip, yeni apk yı yapıştırıyorum hocam. Veya İkinci yeni olanın ismini farklı yapıp ( örneğin mıuısystem1. apk) yapıştırıyorum, daha sonra eski apkyı silip, yeni apk nın adını tekrar eski haline düzenliyorum. Bu şekilde Herhangi bir sorun yaşamıyorum.
Tam olarak sorunun ne olduğunu anlamadım hocam, net birşey söylemiyorun o yüzden.
( Mevcut apk nın yedeğini almakta fayda var.)
Şimdi oldu hocam. Mevcut apk yi silip yenisini yapıştırınca oldu. Eskisini silmeden yeni apk yi taşımaya çalışıyordum ben. O yüzden problem oldu galiba. Teşekkür ederim.

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Şimdi oldu hocam. Mevcut apk yi silip yenisini yapıştırınca oldu. Eskisini silmeden yeni apk yi taşımaya çalışıyordum ben. O yüzden problem oldu galiba. Teşekkür ederim.

Rica ederim hocam,
İyi forumlar

lawyer25

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi 9tPro
Konular
0
Eu stabil 11.0.7 de çalışmıyor. Twrp ekranına atıyor işlem sonrası. Romu tekrar flashlayip veri kaybından kurtuldum :)

Üst Alt