Yardım Mi9T Pro Icon Hakkında

pepee06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kamil
Cihazım
Mi9t PRO
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 11- GLOBAL 11.0.1
Telefon Modeli
Mi9T Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Arkadaşlar soldaki telefonumdan aldığım ss'dir. Sağdaki ise temalardan aldığım ss'dir.
Ne yaptıysam arama ve mesaj iconları değişmiyor. İnternette herkesin iconu sağdaki gibiyken, bende soldaki halinde duruyor.
Sağdaki iconlara nasıl geçiş yapabilirim?

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Hocam bunlar ikon farklılığından değil, uygulamalar farklı. İlk resimdeki uygulamalar Google Arama ve Google Mesajlar uygulaması, ikinci resimdekiler ise Miui Arama ve Miui Mesajlar uygulaması.

Oyla:

pepee06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kamil
Cihazım
Mi9t PRO
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bunlar ikon farklılığından değil, uygulamalar farklı. İlk resimdeki uygulamalar Google Arama ve Google Mesajlar uygulaması, ikinci resimdekiler ise Miui Arama ve Miui Mesajlar uygulaması.
Peki nasıl miui olarak indirebilirim bilginiz var mı?

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Custom ROM kullanmak gerekiyor hocam. Forumda bununla ilgili bolca konu açılmıştı cihaz modelinizin kategorisinde biraz araştırma yaparsanız bilgi edinebilirsiniz. Resmi global sürümlerde Google uygulamaları kullanılıyor. Resmi olmayan EU, Miroom, RevOS gibi ROM sürümleri yüklerseniz Miui arama ve mesajlar uygulamalarını kullanabilirsiniz.

Örnek bir kaç konu;

Oyla:

pepee06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kamil
Cihazım
Mi9t PRO
Konular
2
Custom ROM kullanmak gerekiyor hocam. Forumda bununla ilgili bolca konu açılmıştı cihaz modelinizin kategorisinde biraz araştırma yaparsanız bilgi edinebilirsiniz. Resmi global sürümlerde Google uygulamaları kullanılıyor. Resmi olmayan EU, Miroom, RevOS gibi ROM sürümleri yüklerseniz Miui arama ve mesajlar uygulamalarını kullanabilirsiniz.

Örnek bir kaç konu;

Çok teşekkür ederim. Sizce gerek var mıdır o romlara geçemeye. Birde geçersem imei olayı silinir mi?

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Çok teşekkür ederim. Sizce gerek var mıdır o romlara geçemeye. Birde geçersem imei olayı silinir mi?

Kullandığınızdan memnunsanız geçmek için bir gerekçe görmüyorum ben. Fakat teme, yazı tipi gibi şeylere merakınız varsa geçmeyi düşünebilirsiniz. İmei olayı çözüle bilir yedek alarak vs. ayrıca miflash ile ROM yüklendiğinde imei silinmiyor diye biliyorum.

Oyla:

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Kullandığınızdan memnunsanız geçmek için bir gerekçe görmüyorum ben. Fakat teme, yazı tipi gibi şeylere merakınız varsa geçmeyi düşünebilirsiniz. İmei olayı çözüle bilir yedek alarak vs. ayrıca miflash ile ROM yüklendiğinde imei silinmiyor diye biliyorum.
Rom yüklemelerinde imei silinmez hocam. Her ihtimale karşı Twrp den efs yedeği alınmasında fayda vardır.

Oyla:

pepee06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kamil
Cihazım
Mi9t PRO
Konular
2
Rom yüklemelerinde imei silinmez hocam. Her ihtimale karşı Twrp den efs yedeği alınmasında fayda vardır.

Nasıl bir sistemse MIUI Massaging uygulamasını apk olarak indirip, kurduğumda girer girmez atıyor beni uygulamadan.
Sanırım tek yok rom değiştirmek gibi görünüyor.
Şu anda telefonumun her şeyinden memnunum ama şu iki simge cidden çok çirkin duruyor. Sanırım rom atmaya gerek yok.

Oyla:

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Nasıl bir sistemse MIUI Massaging uygulamasını apk olarak indirip, kurduğumda girer girmez atıyor beni uygulamadan.
Sanırım tek yok rom değiştirmek gibi görünüyor.
Şu anda telefonumun her şeyinden memnunum ama şu iki simge cidden çok çirkin duruyor. Sanırım rom atmaya gerek yok.
Ben o uygulamalari sevemedim hocam. Miui arayüzü daha güzel. Bu bir sebepti benim için. Rom yükledim.

Oyla:

pepee06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kamil
Cihazım
Mi9t PRO
Konular
2
Ben o uygulamalari sevemedim hocam. Miui arayüzü daha güzel. Bu bir sebepti benim için. Rom yükledim.
Yüklediğiniz o rom'un linki var mı hocam. Bende deneyebilirim sanırım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Oyla:
Üst Alt