Yardım Mi9T Pro Ghost Screen

ugrsvnc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ugur
Cihazım
Xiaomi Mi9T
Konular
33
Mıuı 11 güncelleme sonrası hayalet ekran sorunuyla karşılaştım. Garantiye göndermem gerekir mi? Tespiti nasıl yapılır? Bu yazılımsal mı yoksa donanım hatası mı acaba? Güncellemeden önce yoktu

f0re1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Xiaomi Mi9t Pro
Konular
19
Ayrıca Amoled yanığı olsa zaten Screenshot alıp bize gösteremezsiniz :D Amoled yanığı sadece dışarıdan görülebiliyor, ekranın hatası, sistemin değil. Fotoğrafını çekip gösterebilirdiniz anca. Ayrıca Ghost screen dediğiniz en düşük parlaklıkta meydana gelir, Amoled ekranlarda olur ve siyah ekran üzerinde kayan farklı renklerdeki resim veya yazılarda meydana gelir. Bunun da ekran videosunu alıp bize kanıtlayamazsınız biz yüksek parlaklıkta veya başka cihazdan izlersek, sistem hatası değil size gösterilen ekranın hatası olduğu için Ghost screeni göremeyiz. Tüm amoled panellerde ghost screen vardır ve en düşük parlaklıkta ortaya çıkar fakat sorun teşkil etmez. Baktığınız ekranda siyah yerler kayıyormuş gibi gelir, cihaz kasıyormuş gibi gözükür.
Aynı cihazı kullanıyorum ve söylediklerinizin hepsine katılıyorum hocam

Oyla:

Narkoz57

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Celil
Cihazım
Mi9TPro
Konular
0
Bizde de öyle güncellemeden sonra için rahat olsun

Oyla:

emre407

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi 9T Pro 128GB
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Bizde de öyle güncellemeden sonra için rahat olsun
Güncellemeden sonra şarj bağlantısı animasyonu biraz saydamlaştırılmış, çok az da olsa arkadaki işlemin yazıları okunmakta. Ayrıca bir sorun olsaydı güncelleme fark etmeksizin olurdu sorun içeren bir durum söz konusu değil, dediğiniz gibi. Yes~~

Oyla:

ugrsvnc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ugur
Cihazım
Xiaomi Mi9T
Konular
33
Ayrıca Amoled yanığı olsa zaten Screenshot alıp bize gösteremezsiniz :D Amoled yanığı sadece dışarıdan görülebiliyor, ekranın hatası, sistemin değil. Fotoğrafını çekip gösterebilirdiniz anca. Ayrıca Ghost screen dediğiniz en düşük parlaklıkta meydana gelir, Amoled ekranlarda olur ve siyah ekran üzerinde kayan farklı renklerdeki resim veya yazılarda meydana gelir. Bunun da ekran videosunu alıp bize kanıtlayamazsınız biz yüksek parlaklıkta veya başka cihazdan izlersek, sistem hatası değil size gösterilen ekranın hatası olduğu için Ghost screeni göremeyiz. Tüm amoled panellerde ghost screen vardır ve en düşük parlaklıkta ortaya çıkar fakat sorun teşkil etmez. Baktığınız ekranda siyah yerler kayıyormuş gibi gelir, cihaz kasıyormuş gibi gözükür.
Fotoğraflardaki görüntü ghost screen değilse nedir tam olarak peki ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada yönetici arkadaşlardan ricam konuda paylaştığım fotoları kaldırabilirler mi ?

Oyla:

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Fotoğraflardaki görüntü ghost screen değilse nedir tam olarak peki ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada yönetici arkadaşlardan ricam konuda paylaştığım fotoları kaldırabilirler mi ?
Kaldirdim hocam

Oyla:
Üst Alt