Yardım Mi9T Pro Fastboot Ekranında kaldı ve TWRP Yüklenmiyor.

trippin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Mi Note 3
Konular
4
Merhaba,

Global Kararlı Rom MIUI 11 v11.0.3.0 da iken Magiskten Viper Android FX Kurmaya çalışma gafletine düştüm ardından telefon TWRP (Orange Fox) de açıldı ve ne yaptıysam buradan çıkaramadım cihazı, akabinde dahili hafızadaki aynı romu zip olarak kurdum bu seferde TWRP dosyaları görmedi, tekrardan Wipe dalvik/cache/data işlemlerini yaptım amacım tekrardan üzerine kurmak yerine temiz bir kurulum yapmaktı, lakin bu seferde cihaz fastboot ile açıldı. Tekrardan TWRP yüklemek istedim Orange Fox ve Tek tuşla TWRP seçeneklerinin ikisinide denememe rağmen TWRP başarıyla yükleniyor fakat fastboot boot recovery komutunu verince cmd ekranında ''FAILED (remote: Failed to load/authenticate boot image: Load Error)'' hatası alıyorum ve TWRP yüklenmiyor. Cihazı Kapatıp açınca tekrar fastboot modda açılıyor aynı işlemi ses açma tuşu kombinasyonu ile deniyorum fakat tekrar fastboot modda açılıyor. Sanırım tek çare fastboot rom yüklemek olacak ancak benim için önemli olan dahili hafızadaki dosyalarım, dahili hafızadaki dosyaları kurtarabilirmiyim.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Sxiao

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
30
fastboottan almanız mümkün değil anca twrp üzerinden alabilirdiniz eğer fastboot rom yükleyecekseniz clear data yapmayın o zaman silinmez

Oyla:

trippin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Mi Note 3
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fastboottan almanız mümkün değil anca twrp üzerinden alabilirdiniz eğer fastboot rom yükleyecekseniz clear data yapmayın o zaman silinmez

üstad fastboot rom yüklerken clear data seçeneğini seçmediğimizde unlock cihazlarda sorun oluyor diye biliyorum, açıkçası bu seçenek aklıma geldi ama cesaret edemedim

Oyla:

Sxiao

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
30
üstad fastboot rom yüklerken clear data seçeneğini seçmediğimizde unlock cihazlarda sorun oluyor diye biliyorum, açıkçası bu seçenek aklıma geldi ama cesaret edemedim
lock yapmamanız gerek sadece

Oyla:

Erhankaan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
Mi 8
Konular
23
Bence de data yi secmeyin o şekilde rom atin daha sora cihaz acildiğinda telefondan yedeklerinizi alin muhtemelen stabil calismayacaktir sabirla gereken dosyalarinizi alin bu kez temiz kurulum için tekrardan clean all data yapin

Oyla:

trippin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Mi Note 3
Konular
4
lock yapmamanız gerek sadece
Bence de data yi secmeyin o şekilde rom atin daha sora cihaz acildiğinda telefondan yedeklerinizi alin muhtemelen stabil calismayacaktir sabirla gereken dosyalarinizi alin bu kez temiz kurulum için tekrardan clean all data yapin

Gecenin bu saatinde bile yardıma devam ediyorsunuz, çok teşekkür ederim ilgi ve alakanıza, dediğiniz şekilde atacağım romu. Hayırlı Geceler

Oyla:

trippin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Mi Note 3
Konular
4
save user data seçerek fastboot romu flaşladım ancak bu seferde mi açılış ekranında kaldı yarım saatten fazla bekledim açılmadı, bir kaç farklı mi flashtool denedim yine aynı sorun var, twrp kuruyorum dahili hafızayı görmüyor. denemediğim seçenek kalmadı

Oyla:

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
save user data seçerek fastboot romu flaşladım ancak bu seferde mi açılış ekranında kaldı yarım saatten fazla bekledim açılmadı, bir kaç farklı mi flashtool denedim yine aynı sorun var, twrp kuruyorum dahili hafızayı görmüyor. denemediğim seçenek kalmadı
Twrpden mount ennable yapıp deneyin

Oyla:
Üst Alt