Yardım Mi9t pil boşalması

bymyblade

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Mi9t
Konular
11
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global rom 11.0.1
Telefon Modeli
Mi9t
Bootloader Kilidi
Kapalı
Selamlar. Yaklaşık 2.5 aydır mi9t kullanıyorum. Cihazı sıfır aldım ithalat garantili. Miu 11 den sonra yaklaşık 2-3 gündür pilim inanılmaz hızlı bitiyor. Normalde 7 saat ekran süresi veren telefon 3-4 saate kadar düştü.

Dün gece yatarken sarjım %97 civarındaydı. Sabah uyandığımda %9 olarak gördüm. Lütfen bilen birisi varsa yazabilir mi?

DiKMeN

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gürcan
Cihazım
Mi 9T
Konular
2
Yedekleyip fabrika ayarına getirdikten sonra imei silinmesi gibi bişey olmaz değil mi? İthalatçı garantili aldım çünkü. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar garanti yada imei ile ilgili ?
Hayır, imei silinmesi olmaz. İthalatçı garantili de olsa imei'ler orjinal kaydettirilmiştir zaten. O konuda da bir sıkıntı olmaz imei hususunda

Oyla:

bymyblade

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Mi9t
Konular
11
Bir deneyin hocam...

Hocam root istiyor bu. Benimki global rom. Botloader bile açık değil direk eliyorum bu seçeneği :)

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Hocam root istiyor bu. Benimki global rom. Botloader bile açık değil direk eliyorum bu seçeneği :)

Linkin 4. mesajında yedekleme seçenekleri var hocam? Okuyun lütfen konuyu.... Alternatif öneriler var,rootsuz

Oyla:

echoes

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
çağdaş
Cihazım
Mi 9
Konular
1
Yaptıktan sonra görselde ki ayarlarıda yaparsanız pil süreniz artar.

Özellikle son resimdeki otomatik başlatma seçeneğini kullanmadığınız uygulamalr için muhakkak kapatın. Mesela pusula uygulaması ,ekran kaydedici vs otomatik başlıyor gerek yok bunlara.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

şu yetkilendirmeyi kaldırınca ne oluyor ? pil kullanımına etkisi var mı ?

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
şu yetkilendirmeyi kaldırınca ne oluyor ? pil kullanımına etkisi var mı ?

Arka planda bilgi topladığı için doğal olarak pile de etkisi oluyor tabi ama en önemli orada otomatik başlatma kısmı. Kullanmadığınız (pusula) uygulamaların otomatik başlaması pili etkiliyor.

Oyla:

bymyblade

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Mi9t
Konular
11
Arkadaşlar denedim dediğinizi. İlk fabrika ayarlarına çevirdikten sonra bir süre normal kullandım telefonu.. pili yetiyordu. 1-2 gün öncesi itibariyle aynı problem çıktı. Dün gece yatarken %79 du. Sabah uyandığımda sıfırlanmış batarya. Bi bilgisi olan yokmudur lütfen yardımınızı bekliyorum.

Oyla:

DiKMeN

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gürcan
Cihazım
Mi 9T
Konular
2
Arkadaşlar denedim dediğinizi. İlk fabrika ayarlarına çevirdikten sonra bir süre normal kullandım telefonu.. pili yetiyordu. 1-2 gün öncesi itibariyle aynı problem çıktı. Dün gece yatarken %79 du. Sabah uyandığımda sıfırlanmış batarya. Bi bilgisi olan yokmudur lütfen yardımınızı bekliyorum.
Problem tekrar ortaya ciktigi zaman yeni birsey yuklediniz mi hatirliyor musunuz ? Ya da telefon sistem uygulamalarindan birseyi guncelledi mi ?

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

bymyblade

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Mi9t
Konular
11
Problem tekrar ortaya ciktigi zaman yeni birsey yuklediniz mi hatirliyor musunuz ? Ya da telefon sistem uygulamalarindan birseyi guncelledi mi ?

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayır hocam. Normal uygulama güncellemeleri. Herhangi bir sistem güncelemesi yada bozacak başka bişey uygulama yüklemedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Volte ile alakası olabilir mi? Ama saçma ya olamaz.

Oyla:

E.D

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kamera
Cihazım
Mi 9
Konular
94
Yedekleyip fabrika ayarına getirdikten sonra imei silinmesi gibi bişey olmaz değil mi? İthalatçı garantili aldım çünkü. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar garanti yada imei ile ilgili ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam Whatsapp çok takılmıyorım düzelsin yeterki
Fabrika ayarlarında bnim mi 9 cihazımda imei düştü kardeşim ona göre hareket et yedek almasan büyük ihtimal silinir.

Oyla:
Üst Alt