Yardım Mi9t pil boşalması

bymyblade

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Mi9t
Konular
11
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global rom 11.0.1
Telefon Modeli
Mi9t
Bootloader Kilidi
Kapalı
Selamlar. Yaklaşık 2.5 aydır mi9t kullanıyorum. Cihazı sıfır aldım ithalat garantili. Miu 11 den sonra yaklaşık 2-3 gündür pilim inanılmaz hızlı bitiyor. Normalde 7 saat ekran süresi veren telefon 3-4 saate kadar düştü.

Dün gece yatarken sarjım %97 civarındaydı. Sabah uyandığımda %9 olarak gördüm. Lütfen bilen birisi varsa yazabilir mi?

DiKMeN

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gürcan
Cihazım
Mi 9T
Konular
2
Hayır hocam. Normal uygulama güncellemeleri. Herhangi bir sistem güncelemesi yada bozacak başka bişey uygulama yüklemedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Volte ile alakası olabilir mi? Ama saçma ya olamaz.
Valla sacma macma denemek lazim. Volteyi de kapatip deneyin. Mesela bende bluetooth wifi bozuyor. Sacma ama bozuyor iste :) tekrar sifirlama yoluna giderseniz, xiaomi guncellemelerini otomatik almasini da kapatin isterseniz. Tek tek elle yukleyip deneyin. Eger bir guncelleme vb birsey yapiyorsa anca.oyle bulunur.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

DiKMeN

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gürcan
Cihazım
Mi 9T
Konular
2
Fabrika ayarlarında bnim mi 9 cihazımda imei düştü kardeşim ona göre hareket et yedek almasan büyük ihtimal silinir.
İmei normalde dusmemesi lazim. İmei degisti ise o zaman cakma imei olabilir diye dusunuyorum. Kutusu uzerindeki imei ler ile karsilastirdiniz mi ? Sonradan degistirilmis bir imei olmasin ?

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

E.D

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kamera
Cihazım
Mi 9
Konular
94
Sonradan imei atıldı zaten o yüzden oldu sanırım ama aldığım yer tekrar imei attı cihaza

Oyla:
Üst Alt