Yardım Mi9t miui 11 silindi yardım!!

umutizgi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9T 128GB
Meslek
E-Ticaret Yönetimi
Konular
86
Peki oldu mu denediginiz yöntem yani işe yaradı mı acaba ona göre bende yapicam benim de sabah gelen MIUI 11 guncellemem akşam kayboldu
Güncelleme ile ilgili bende de aynısı olmuştu. İlgili konudaki ota bağlantısında yer alan dosyayı indirip telefon hafızasına atın. Ayarlar > Sistem güncelleme > miui10 görseline 10 kere bason ve gelişmiş güncelleme seçenekleri aktifleşecek ek. > üç noktaya basıp güncelleme dosyasını seç ile alakalı seçeneğe basın ve indirdiğiniz dosyayı gösterin.

m.eylul90

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Merve eravcı
Cihazım
Xiaomi mi 8 lit
Konular
0
Güncelleme ile ilgili bende de aynısı olmuştu. İlgili konudaki ota bağlantısında yer alan dosyayı indirip telefon hafızasına atın. Ayarlar > Sistem güncelleme > miui10 görseline 10 kere bason ve gelişmiş güncelleme seçenekleri aktifleşecek ek. > üç noktaya basıp güncelleme dosyasını seç ile alakalı seçeneğe basın ve indirdiğiniz dosyayı gösterin.
Peki dosyayı nereden nasıl indiriyoruz acaba

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
[Q
Peki dosyayı nereden nasıl indiriyoruz acaba
Sayın Ottoman Konunun 4. mesajında vermişti
MIUI 11 - REDMİ K20 / Mİ 9T MİUİ11 Global Kararlı 11.0.1.0 İndirme Bağlantısı
Güncelleyici uygulamasının tüm verilerini temizleyerek tekrar deneyin hocam, eğer sonuç alamazsanız aşağıdaki konudan manuel olarak yapabilirsiniz.

Kingpeace

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cengizhan
Cihazım
Mi 8
Meslek
İşçi
Konular
1
Benimde 2 gün oncenl kaybolan güncellenen an itibari ile yine gelmiş bulunuyor

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Ama benim telefonum Xiaomi mi 8 lite ve guncelleyiciyi veri temizleme yaptım olmadı kafayı yicem ya

Linkten ota romu indirip kurun hocam

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Ama benim telefonum Xiaomi mi 8 lite ve guncelleyiciyi veri temizleme yaptım olmadı kafayı yicem ya
Aşagıdaki linkten zip dosyasını indirip, sonrasında; Adımlarını takip edebilirsiniz.
Önemli not: Konuya vakıf değil iseniz, Mutlaka uzman yardımı alın.Paylaşımım sadece bilgi amaçlıdır, uygulamak ya da uygulamamak insiyatifinizdedir.Sorumluluk Sizindir ve oluşacak sorunlardan mesul değilim.
OTA indirme bağlantısı

Son düzenleme:
Üst Alt