Düzenledim reis.Forum Kurallarımız Gereği ;
3.7. Mesajların ve konu başlıklarının tümü büyük ve/veya renkli harfler ile yazılamaz.
Hocam iphone dan geçtim kusuruma bakma. Bu verileri temizleme işlemini tam olarak nasıl gerçekleştireceğim ?Güncelleyici uygulamasının tüm verilerini temizleyerek tekrar deneyin hocam, eğer sonuç alamazsanız aşağıdaki konudan manuel olarak yapabilirsiniz.
Rom - REDMİ K20 / Mİ 9T MİUİ11 Global Kararlı 11.0.1.0 İndirme Bağlantısı
K20 / Mİ9T MIUI 11 Global Kararlı V11.0.1.0 Güncelleme yöntemleri: 1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz. 2) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip cihaz güncelleyici menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz. 3)...forum.miuiturkiye.net
Hocam sırası ile Ayarlar/Uygulamalar/Uygulamaları Yönet yolunu izleyerek arama bölümüne "Sistem Güncelleme veya Güncelleyici" yazarak ulaşıp tüm verileri temizle.Hocam iphone dan geçtim kusuruma bakma. Bu verileri temizleme işlemini tam olarak nasıl gerçekleştireceğim ?
Hocam sırası ile Ayarlar/Uygulamalar/Uygulamaları Yönet yolunu izleyerek arama bölümüne "Sistem Güncelleme veya Güncelleyici" yazarak ulaşıp tüm verileri temizle.
Teşekkürler hocamResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Peki oldu mu denediginiz yöntem yani işe yaradı mı acaba ona göre bende yapicam benim de sabah gelen MIUI 11 guncellemem akşam kaybolduTeşekkürler hocam