Yardım Mi9t MiRoom kusurları

snayman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Süleyman
Cihazım
Mi9t
Konular
2
Cihazım Mi9t , MiRoom Kurmuş bulunmaktayım . Birkaç sorunla karşılaştım . Google Play'den yükleme yapamıyorum ancak 30 MB altı iniyor.(İlginç) - Ayrıca Whatsapp Yedekleme de kaldı açılmıyor silyükle yaptım ama nafile . Bir diğer kusur ise şöyle benim zaten Global sürümden MiRoom kurma sebebim akıcı olsun daha stabil olsun içindi. Ama hayal kırıklığıyaşadım İconlar da kasma sayfa geçişlerinde takılma ve Klasörlere girerken dokunmatik algılamama ve kasma gibi sorunlar silsilesi . Kardeşlerim bu konu hakkında bilgilerinizi paylaşırsanız memnun kalırım bu konularda Room vs biraz pasifim . Şimdiden teşekkürler. Hayırlı akşamlarınız olsun ...

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
Play store ve whatsapp sorunları hariç diğer anlattıklarınızın hepsin yaşadım. EU beta'ya geçtim animasyonlarda kasma mevcut. Hız konusunda bir sıkıntı yok gayet hızlı. RevOS deneyin ve Masik.

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Forumda Esen mi-room furyasına aldanmayın her cihaz da aynı stabiliteyi vermez, hele ki son stabil MIUI 11 çok kötü....

Tavsiyem linkteki romu deneyin....

Oyla:

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
48
Mi9t için bu hafta güncelleme verilmemiş olması şanssızlık. Zira Eu Beta 20.1.16 daki kasma sorunu 20.2.20 sürümüyle giderilmiş. Bir sonraki eu beta güncellemesini beklemekte fayda var.

Efsaneden Tapatalk vasıtasıyla gönderildi

Oyla:

snayman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Süleyman
Cihazım
Mi9t
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Forumda Esen mi-room furyasına aldanmayın her cihaz da aynı stabiliteyi vermez, hele ki son stabil MIUI 11 çok kötü....

Tavsiyem linkteki romu deneyin....

Abi Dün sizin dediğinizi yapmaya çalıştım bi arkadaşım geldi sabah MiRoom kurdu . Dün gece baya yardımcı oldunuz ilginiz için teşekkürler . Abi şimdi bu RevolotionOS Roomunu kurmak istiyorum ama driverleri kur twrp falan cidden anlamıyorum baktım spoylere yine kafam basmıyor . Hayırlı akşamlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Play store ve whatsapp sorunları hariç diğer anlattıklarınızın hepsin yaşadım. EU beta'ya geçtim animasyonlarda kasma mevcut. Hız konusunda bir sıkıntı yok gayet hızlı. RevOS deneyin ve Masik.

Teşekkürler kardeşim . RevOS u denemek isterim nasipse .

Oyla:

agoguzhan06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Mi9t
Konular
63
Kafanı karıştırmak istemem ama bendede mi9t var masik x 9.2 kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim

Oyla:

snayman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Süleyman
Cihazım
Mi9t
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kafanı karıştırmak istemem ama bendede mi9t var masik x 9.2 kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim

Kardeşim link verebilirmisin menü geçişlerinde kasma donma oluyormu klasörlere girince falan akıcımı ?

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Oyla:

agoguzhan06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Mi9t
Konular
63
Kardeşim link verebilirmisin menü geçişlerinde kasma donma oluyormu klasörlere girince falan akıcımı ?

ben bi sıkıntı görmedim bide forumda bulunan akıllı ap modu ayarları var onuda yapınca brnim cihaza şarja da etkisi oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cihazın ana konusunu muhakkak inceleyin/okuyun...

ne oldu niye kızdın anlamadım

Oyla:

gkhnylmz8991

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
mi 10t pro
Konular
3
Cihazım Mi9t , MiRoom Kurmuş bulunmaktayım . Birkaç sorunla karşılaştım . Google Play'den yükleme yapamıyorum ancak 30 MB altı iniyor.(İlginç) - Ayrıca Whatsapp Yedekleme de kaldı açılmıyor silyükle yaptım ama nafile . Bir diğer kusur ise şöyle benim zaten Global sürümden MiRoom kurma sebebim akıcı olsun daha stabil olsun içindi. Ama hayal kırıklığıyaşadım İconlar da kasma sayfa geçişlerinde takılma ve Klasörlere girerken dokunmatik algılamama ve kasma gibi sorunlar silsilesi . Kardeşlerim bu konu hakkında bilgilerinizi paylaşırsanız memnun kalırım bu konularda Room vs biraz pasifim . Şimdiden teşekkürler. Hayırlı akşamlarınız olsun ...

Hocam room ile alakalı sorun değil. mevzu kurulum. yaşadığınız problemlerin daha fazlasını yaşadım. sonuç olarak, romu kurduktan sonra twrp den format data yaparsanız sorunlarınız ortadan kalkacaktır. sorun devam ederse vipe den , dalvik-cache-system- data yapıp romu tekrar kurun. kurulum bitince yine format data yapın ve reboot edin. ne var ne yok silinir bilginiz olsun. ek olarak mi room bu zamana kadar kullandığım en iyi en stabil romdur bana göre..

Oyla:
Üst Alt