Yardım Mi9t MiRoom kusurları

snayman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Süleyman
Cihazım
Mi9t
Konular
2
Cihazım Mi9t , MiRoom Kurmuş bulunmaktayım . Birkaç sorunla karşılaştım . Google Play'den yükleme yapamıyorum ancak 30 MB altı iniyor.(İlginç) - Ayrıca Whatsapp Yedekleme de kaldı açılmıyor silyükle yaptım ama nafile . Bir diğer kusur ise şöyle benim zaten Global sürümden MiRoom kurma sebebim akıcı olsun daha stabil olsun içindi. Ama hayal kırıklığıyaşadım İconlar da kasma sayfa geçişlerinde takılma ve Klasörlere girerken dokunmatik algılamama ve kasma gibi sorunlar silsilesi . Kardeşlerim bu konu hakkında bilgilerinizi paylaşırsanız memnun kalırım bu konularda Room vs biraz pasifim . Şimdiden teşekkürler. Hayırlı akşamlarınız olsun ...

c0ldwave

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
İphone
Konular
21

ben bi sıkıntı görmedim bide forumda bulunan akıllı ap modu ayarları var onuda yapınca brnim cihaza şarja da etkisi oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ne oldu niye kızdın anlamadım
Hocam akıllı ap modu ayarlarından kastınız? Forumda arattım öyle bişey bulamadım da konunun linkini atarmisiniz?

Oyla:

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
Masik güzel rom fakat sistemle çok oynuyor o yüzden sevmiyorum. Eu beta veya revos deneyin diğerleri hikaye

Oyla:

cagrialaf

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi Note 10
Konular
36
Şu an Temiz Kurulum ile Andorid 10, 11.0.4 Global sürümü kullanıyorum gözüme hiç bir sıkıntı çarpmadı. Animasyonlar, AOD, FingerPrint alabildiğine güzel çalışıyor. Şarjım normal kullanım ile sabahtan 10'dan şu ana kadar %25 düştü. Alternatif arıyorsanız deneyebilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt