- Adım
- Dogukan
- Cihazım
- Mi4 LTE
- Konular
- 2
mobile legendsde wifeda ping sorunu yaşayan var mi
Hocam o olayı bir türlü çözemediler kaç sürümdür böyle (en azından benim cihazımda) aod açıksa daha da çok yiyor zaten tavsiyem açıksa kapalı kullanmanızTelefon PE sürümü kullanıyorum telefon boşta aşırı şarj yiyor sizde de öyle mi
Amoled ekranın özelliği bu değil mi bunda niye bu kadar şarj yer ki normal sürümünde var mı bu sorun bilginiz var mıHocam o olayı bir türlü çözemediler kaç sürümdür böyle (en azından benim cihazımda) aod açıksa daha da çok yiyor zaten tavsiyem açıksa kapalı kullanmanız
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Global versiyonda bu kadar yemiyor gibiydi sanki ama onu da ben çok fazla kullanmadım ama isterseniz global konusundaki kullanıcılara sorunAmoled ekranın özelliği bu değil mi bunda niye bu kadar şarj yer ki normal sürümünde var mı bu sorun bilginiz var mı
Eski sürümler site üzerinde gösterilmez ama internette aratıp yine bulabilirsiniz. Aynı zamanda pixel official olarak picsel ise fan edition rom oluyordu diye biliyorum. Falan içerik olarak picseli hiç kullanmadığım için bilgi veremiyorumBu romun kaç versiyonu var sitesinde 2 sürüm var xda da ki sitede picsel ve pixel var. Pixel daha popüler duruyor ama picsel daha çok indirilmiş farkları neler biliyor musunuz ?