Önceden l1 var mıydıHocam valla herşeyi kurdum daha sonra l1 patch attım şu an safety ve l1 sorunsuz çalışmakta. Rom harika. Ama Kamera liblerim hata veriyor elle kurulum yapacağım. Mi 9 t triple cam libler çalışmıyor. ANXCAMERA deniyorum sıkıntı olursa kurmayacağım
Arkadaşlar ağ kapsama alanında değil hatası alıyorum bu romda. Bir türlü wifi me bağlanamadım. Problem ne sizce? Yardımcı olur musunuz?
Hocam ben aslında romun bu stabil versiyonunu kullanmak istiyorum. Sorunum sadece wifi ile alakalı onu çözmem lazım. Bilmiyorum bu sürümle güncel sürüm arasında çok bir performans ve pil konusunda fark var mı?Rom - Mi 9T/K20 Pixel Experience Official Android 11 Kurulumu
Forumda Pixel Experience'nin Android 10 sürümü için konu mevcut ama geliştirici Android 9-10 sürümlerinin durduğunu söyledi sanırım başka sürüm gelmeyecek. Rom şu an Android 11 Beta sürümü ile devam ediyor. Kendim de kullanıyorum Safenet testini geçiyor ve cihaz L1 yani problem oluşmuyor...forum.miuiturkiye.net
Romun güncel halini yükleyebilirsiniz.
Yani android 10 desteği bitti sorununuza hemen yanıt bulamayabilirsiniz.Pixel Experience 10 Plus kullandım şu an 11 kullanıyorum stabil göze batan bir hata görmedim.Pil vs de benzer.Hocam ben aslında romun bu stabil versiyonunu kullanmak istiyorum. Sorunum sadece wifi ile alakalı onu çözmem lazım. Bilmiyorum bu sürümle güncel sürüm arasında çok bir performans ve pil konusunda fark var mı?
Bana biraz garip geldi hocam wifiye sağlıklı bir şekilde bağlanıyordum ama bağlanması lazım aslında. Olmadı plus'a geçerim. Bu 10 sürümünü kendim deneyimlemek istiyordum aslında. O yüzden biraz ısrarlıyım bu sürümü kullanmakta. Problemi bilen yoksa geçicem hemen. Sağolun öneriniz için.Yani android 10 desteği bitti sorununuza hemen yanıt bulamayabilirsiniz.Pixel Experience 10 Plus kullandım şu an 11 kullanıyorum stabil göze batan bir hata görmedim.Pil vs de benzer.
Hocam yok plus sürümünü yükledim şimdi onda da aynı sorun çıldıracam :/Yani android 10 desteği bitti sorununuza hemen yanıt bulamayabilirsiniz.Pixel Experience 10 Plus kullandım şu an 11 kullanıyorum stabil göze batan bir hata görmedim.Pil vs de benzer.
Çare 11 olur umarım.Olmazsa sorun şu olabilir:Hocam yok plus sürümünü yükledim şimdi onda da aynı sorun çıldıracam :/
Tamam deneyeceğim hocam.Çare 11 olur umarım.Olmazsa sorun şu olabilir:
Rehber - Persist Nasıl Yüklenir? (Sensörler, Wifi/Bluetooth, Parmak İzi Okuyucusu vs. sorunu çözümü)
Persist Neden Yüklenir? Telefondaki sensörler çalışmıyorsa, çağrı esnasında telefonu kulağınıza götürdüğünüzde ekran kapanmıyorsa, Wifi/Bluetooth hata veriyorsa, kamera net fotoğraf çekmiyorsa, parmak izi okuyucusu çalışmıyorsa vb. durumlarda cihazınıza persist flashlamanız gereklidir...forum.miuiturkiye.net