Uygulama [Mi9T/K20] - MIUI 12 Super Wallpaper [AOD] [TWRP]

cagri0102

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
15
Cihazıma root atmadan bu işlemi yapmam mümkün mü pek bilgim yok bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
TWRP yüklü olması lazım. Yüklü değilse diğer apklara yönelmeniz lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mıuı 12 dye kurup denedim
ev adlı duvar kağıdına tıkladığımda google play'e yönlendiriyor ve cihazınız bu sürümle uyumlu değil diyor
Kızıl gezegeni seçtiğimde ise Duvar kağıdı sürekli olarak duruyor hatası alıyorum.
Hocam ilk defa böyle bir sorunla karşılaşan görüyorum. İlk mesajdaki AOD de saat gözükmüyorsa çözümünü dener misiniz?

VoodooWD

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi mi 9T
Konular
5
Telefon rootlu olmadığından apk olarak aktif ettim. Bu yöntemde AOD açık olmuyor. Bunun dışında şöyle bir sorun var. Telefonu karanlık modda kullanıyorum. Duvar kağıdı karanlık oluyor. Duvar kağıdını karanlık moda ayarla özelliğini kapatmama rağmen sürekli karanlık. Bu sorun mudur yoksa normal bir durum mu?

cagri0102

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
15
Telefon rootlu olmadığından apk olarak aktif ettim. Bu yöntemde AOD açık olmuyor. Bunun dışında şöyle bir sorun var. Telefonu karanlık modda kullanıyorum. Duvar kağıdı karanlık oluyor. Duvar kağıdını karanlık moda ayarla özelliğini kapatmama rağmen sürekli karanlık. Bu sorun mudur yoksa normal bir durum mu?
Normal bir durum o mars temalarında oluyor genelde.

satagun

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Selçuk Atagü
Cihazım
Mi 9T
Konular
0
Ben kullanmak istiyorum ama cihazım garantili. twrp yapmak garantiyi bozar mı acaba ?

iazat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Azat
Cihazım
Mi 9T
Konular
0
Merhaba MİUİ 12 Global EU Kararlı versiyonunu kullanmaktayım yüklediğim de süper duvar kağıtları görünmüyor nasıl çözebiliriz ?

Mxxxt

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Murat
Cihazım
Mi9tq
Konular
0
Arkadaşlar merhaba telefonum yurtdışı , bunu dediğiniz gibi yüklemem herhangi bir sikinti yaratirmi?

cagri0102

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
15
Merhaba MİUİ 12 Global EU Kararlı versiyonunu kullanmaktayım yüklediğim de süper duvar kağıtları görünmüyor nasıl çözebiliriz ?
Cihazınızda TWRP yok ise apk olarak forumdaki konulardan birisine bakabilirsiniz.

Arkadaşlar merhaba telefonum yurtdışı , bunu dediğiniz gibi yüklemem herhangi bir sikinti yaratirmi?
Miui 12 ve TWRP mevcut ise yükleyebilirsiniz. Xiaominin kendi romlarında denenmedi sanırım henüz.

iazat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Azat
Cihazım
Mi 9T
Konular
0
Cihazınızda TWRP yok ise apk olarak forumdaki konulardan birisine bakabilirsiniz.

Miui 12 ve TWRP mevcut ise yükleyebilirsiniz. Xiaominin kendi romlarında denenmedi sanırım henüz.
Cihazımda TWRP var ama yüklememe rağmen görünmüyor.

Üst Alt