Uygulama [Mi9T/K20] - MIUI 12 Super Wallpaper [AOD] [TWRP]

msezgi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 5
Konular
2
Eu rom 12 son stabil romda çalışmiyor

mcakan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Note 10S
Konular
43
Eu rom 12 stabilde AOD tarih saat falan görünmeyen arkadaşlar güncelleme yapınca düzeliyor.

Son düzenleme:

SeDark

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Asad
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Meslek
Öğrenci
Konular
22
Sistem uygulama güncelleyici tam olarak nerede? Miui 12 de yerini değiştirmişler galiba bulamadım. Cihaza kurulu Rom: eu v12.0.3.0.
Bide SW'ı cıhaza kurdum gayet akıçı güzel çalışıyor fakat bunun bir uninstall dosyası veya yöntemi varmıdır? Sormamım nedeni de xiaomi.eu Rom'un yeni sürümü çıktığında direkt kurulu Rom'un üzerine kurursam(güncellersem) SW'in dosyaları ile çakışıp sorun çıkarır diye düşünüyorum.

cagri0102

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
15
Sistem uygulama güncelleyici tam olarak nerede? Miui 12 de yerini değiştirmişler galiba bulamadım. Cihaza kurulu Rom: eu v12.0.3.0.
Bide SW'ı cıhaza kurdum gayet akıçı güzel çalışıyor fakat bunun bir uninstall dosyası veya yöntemi varmıdır? Sormamım nedeni de xiaomi.eu Rom'un yeni sürümü çıktığında direkt kurulu Rom'un üzerine kurursam(güncellersem) SW'in dosyaları ile çakışıp sorun çıkarır diye düşünüyorum.
İlk sorunuza gelecek olursak İpucu - Miui Tabanlı Custom Romlarda Sistem Uygulamalarını Güncelleme bu konu yardımcı olacaktır.
2. Sorunuz ise herhangi bir cakişma olmaz mesela siz 12.0.3 romunu tekrar kurduğunuzda duvar kağıtları uygulamasını kendine göre kurduğu için sw kalkacaktır. Yeni güncelleme ile sw gelse bile şuanki kurulu sw yi güncelleyecektir sadece.

SeDark

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Asad
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Meslek
Öğrenci
Konular
22