Sağolun hocam orangefox kurdum onunla deneyeceğim nasıl format data atılıyor gitmeden söylerseniz.
bluestorm02
Benim kürkçü dükkanı RevOS galibaBenim Open Source deneyimlerim cohci52 Hocamın STAG OS paylaşımıyla başladı, Patato OS ile brickler yaşadım yine ders almadan devamAma artık MIUI tabanlılar bana yetiyor. EU beta kürkçü dükkanı dön dolaş dönüyorum.
Sağolun hocam evet yazıyormuş şimdi rom'u kurayım en son format datamı atayım telegramdaki kurulumda böyle yazıyor.Konuda yorumlar kısmında anlatım mevcut hocamRecovery - Mi 9T Davinci Orange Fox Kurulumu Android Q ve Kullanımı
Son sürüm xiaomi.eu beta ve stable sürümlerinde twrp rom içinde geldiğinden dolayı eu rom kurulumu için aşagıdaki mesajlara bakabilirsiniz. Konuyu benim gibi Twrp den başı gülmeyenler için hazırladım. Android 9 Ve 10 uyumludur. Telefonunuzun bootloader kilidi açık olmalıdır. Usb Hata ayıklama...forum.miuiturkiye.net
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Benim kürkçü dükkanı RevOS galiba![]()
Uyumuyorum bekliyorum hadi bismillahSağolun hocam evet yazıyormuş şimdi rom'u kurayım en son format datamı atayım telegramdaki kurulumda böyle yazıyor.
Clean flash with vendor:
- Go to TWRP
- Flash vendor+fw (11.0.4.0)
- Flash ROM
- Flash DFE (if decrypted)
- Flash any other mod (magisk, etc)
- Format data (type yes)
- Reboot
Rom'u atıyorum şuan magisk flashlayacağım format data çakıp yazacağım hemen yoruma.Uyumuyorum bekliyorum hadi bismillah![]()
Hangisini kurdunuz Hocam?aselkom24 açılmadı hocam 10 dakika bekliyim dedim de yok ben çıldırmadan MIUI rom kurup uyuyim en iyisi.![]()
Miui Pro hocamHangisini kurdunuz Hocam?
Cihazınız ve romunuz Hayırlı olsun Hocam,Miui Pro hocam
Sağolun hocam, iyi geceler.Cihazınız ve romunuz Hayırlı olsun Hocam,Artık uyuyabilirsiniz demek ki
İyi geceler.