Rom Mi9T/K20 HavocOS Android-10

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Derpfest kurduktan sonra format data yaparmısınız hocam şimdi bi yerde gördüm başka cihaz da başka bir romda bu sorunu yaşamış ve gidermiş.
Hocam yapıyorum zaten kuruluma uyuyorum ama bakalım bekliyorum 3dk geçti açılmadı hala, vendor kuruyorum wipe cache bişey daha yapıyorum rom'u kuruyorum format data yapıp reboot system diyorum ama bu rom açılmıyor anlamadm gitti.

aselkom24

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Esnaf
Konular
19
Eski sürüm denermisiniz baya baya uyku bastı merak ediyorum sonucu uyuyamıyorum da :)

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Eski sürüm denermisiniz baya baya uyku bastı merak ediyorum sonucu uyuyamıyorum da :)
Bende uyuyamadım ki rom kuramadım hala eski sürümü sıkıntılı duyduğum kadarıyla.

aselkom24

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Esnaf
Konular
19
Bende uyuyamadım ki rom kuramadım hala eski sürümü sıkıntılı duyduğum kadarıyla.
O zaman siz bugünlük havocos ile idare edin hocam yarın xda da bi konu açın yardım amaçlı veya telegram grubunu bulursanız ordan iletişime geçin

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
O zaman siz bugünlük havocos ile idare edin hocam yarın xda da bi konu açın yardım amaçlı veya telegram grubunu bulursanız ordan iletişime geçin

Telegramdan yazıyorumda kimse takmıyor ki hocam, kafaya koydum kurmam lazım uyuyamam. Eski sürümünü deniyim olmadı.

aselkom24

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Esnaf
Konular
19
Telegramdan yazıyorumda kimse takmıyor ki hocam, kafaya koydum kurmam lazım uyuyamam. Eski sürümünü deniyim olmadı.
Buraya kurulumdan sonra yazarsanız sabah bakacağım kolay gelsin size iyi geceler :)

bluestorm02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
9
Mi 9t de de ion os yokmuş ama aosip öneririm bunı yani unofficial ve durumu ne bilmiyorum ama aosip sonuçta.

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Bende revos demedim bile bile :) yaklaşık 1 ay pixel exp. Kullandım 1 ay extendedUI kısa süreli tecrübelerim yok yani naçizane tavsiyem biz telefonu alırken sadece donanıma değil yazılıma da para veriyoruz ve onu sonuna kadar kullanmak gerekiyor :)
Benim Open Source deneyimlerim cohci52 Hocamın STAG OS paylaşımıyla başladı, Patato OS ile brickler yaşadım yine ders almadan devam :) Ama artık MIUI tabanlılar bana yetiyor. EU beta kürkçü dükkanı dön dolaş dönüyorum.

bluestorm02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
9
Sağolun hocam orangefox kurdum onunla deneyeceğim nasıl format data atılıyor gitmeden söylerseniz. :)
bluestorm02
Hocam sağ da menü var managw partition a gireceksiniz orada data yı seçip ileri tuşuna basınca karşısınıza format data çıkar zaten.

Üst Alt