Soru Mi9T için ekran koruyucu önerisi?

CannibalVoyager

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes Furkan
Cihazım
XIAOMI MI9T
Konular
7
Merhaba,
Mİ9T için full kaplayan ekran koruyucu arıyorum. Birkaç yerde baktım kimisi yapışmadı diyor kimisi parmak izini yavaşlattı diyor. Bildiğiniz veya önerdiğiniz ekran koruyucu varsa önerilerinizi bekliyorum.

omerfozturk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Omer Ozturk
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
1
Arkadaşlar bende parmak izini fazla etkilemeyecek bir cam filmi ve şeffaf kılıf arıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Oyla:

bseeek

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir Efe
Cihazım
Mi MAX 2
Konular
16
Bundan sipariş verdim umarım çabuk gelir. Telefonu aldığım adam bi tane koruyucu hediye etmişti onu kullanıyorum şuan sağı solu tutmuyor. Parmak izi geç geliyor. Ali'den aldığım gelince tekrar yazacağım. 5 yıldız almış güzele benziyor ve ekranı tam kapadığını söylüyorlar.

Oyla:

DIYARBAKIR

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Diyar bekir
Cihazım
13 ULTRA
Konular
13
Bizde gittiğiniz için üzüldük ama nasılsa döneceksiniz, adım gibi eminim....Max3 e alışmış olan birisi, başkası ile yapamaz ki8=)haha--

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Sizi de bekliyoruz.:D

Oyla:

omerfozturk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Omer Ozturk
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
1
Bundan sipariş verdim umarım çabuk gelir. Telefonu aldığım adam bi tane koruyucu hediye etmişti onu kullanıyorum şuan sağı solu tutmuyor. Parmak izi geç geliyor. Ali'den aldığım gelince tekrar yazacağım. 5 yıldız almış güzele benziyor ve ekranı tam kapadığını söylüyorlar.

Ben farklı bir telefon için Ali'den sipariş ettim 2 ay oldu hala gelmedi. Bu telefon için yerli piyasadan sipariş etmeyi düşünüyorum açıkçası.

Oyla:
Üst Alt