Soru Mi9T için ekran koruyucu önerisi?

CannibalVoyager

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes Furkan
Cihazım
XIAOMI MI9T
Konular
7
Merhaba,
Mİ9T için full kaplayan ekran koruyucu arıyorum. Birkaç yerde baktım kimisi yapışmadı diyor kimisi parmak izini yavaşlattı diyor. Bildiğiniz veya önerdiğiniz ekran koruyucu varsa önerilerinizi bekliyorum.

Cemre Hanım

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cemre
Cihazım
xiaomi mi max 3
Konular
10
parmak izi okuyucusundan neden memnun değilsiniz ?
Ekran kapalıyken bir basmaya açılmıyor. Bir kac deneme yapiyorum çoğu zaman. Rahatsiz edici..

Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

seif_al_din

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yasin
Cihazım
Mi 9T
Konular
4
Bunu sipariş ettim muhtemelen pazartesi gelir ürün burdan paylaşırım görüşümü
Arkadaşlar ürün elime ulaştı taktım gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Ekranı tam kaplıyor. Nano olduğu için aşırı kalın değil. Parmak izi güzel çalısıyor engellemiyor. Benim çok hoşuma gitti. Ama mutlaka işi bilen birine taktırın.

Oyla:

qemarch

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kenan K
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Hemşire
Konular
1

Bunu sipariş verdim bakalım, geldiğinde size bilgi veririm
Bende bu ürünü aldım beyler ve çok beğendim ekranı tam kaplıyor parmak izinde herhangi bir gecikme vs yok çok ince ekranda varlığı yokluğu bir ama takması biraz sıkıntılı kendim takicam derseniz önce arka kapağa takin acemiliginizi orda atın

Oyla:

aors

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulkadir
Cihazım
Mi8 SE
Konular
44
hocam geldımı nasıl
Çok memnun kaldım, kalitesi ve inceliği çok iyi, parmak izi okuyucuyu etkilemiyor, ekranda varlığıyla yokluğu belli değil ve ekranı tam kaplıyor. Ama ekrana uygulaması biraz maharet istiyor, acemi birisi çöp edebilir koruyucuyu. Eğer ilk defa yapacak birisi uygulayacaksa önce arkayı taksın :)

Son düzenleme:
Oyla:

Can1gulle

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren can
Cihazım
Mİ9-Mİ9T-Mİ9SE
Konular
29
Çok memnun kaldım, kalitesi ve inceliği çok iyi, parmak izi okuyucuyu etkilemiyor, ekranda varlığıyla yokluğu belli değil ve ekranı tam kaplıyor. Ama ekrana uygulaması biraz maharet istiyor, acemi birisi çöp edebilir koruyucuyu. Eğer ilk defa yapacak birisi uygulayacaksa önce arkayı taksın :)
nano cammı alsam bundan mı alsam bılemedım kı cumartesı gunu alıcam telefonu telefonu almadan once alayım dıyorum koruyucu kılıf vs vs kılıf olarak ne kullanıyorsunuz hocam

Oyla:

TosunPASA

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tosun
Cihazım
Mİ 10T Pro
Meslek
Sys Support - IT
Konular
93
kadıköy deki tlf cu pasajından AZR marka ve 9h nano cam taktırdım bugün
oldukça hoş cam. yedekde aldım ki para cebimde sürekli bozuk para (dolmuş parası) olduğu için çizildiğinde değitirmek için

daha önce mi9se için n11 den aldığım nano lar maalesef pek hoşuma gitmedi. renk olaracak çok canlı durmadığı gibi oldukça çabuk çiziliyor idi.

kılıf çok özel ihtiyacınız yok ise, kendi kutusundan çıkan kılıf gayet yeterli bir kalite. yani benim beğendiğim bir kılıf modeli. lakin onu kullanmayacağım
yarın kısmet ise n11 den yüzüklü kılıf siparişi veriyorum
son dönemde rok oyununa çok kapıldım ve sürekli elimde. zaten mi9se den geçiş sebebim bu de oyun. yoksa maviş kızım çok çok güzel bir tlf.
oyun oynayacaklar veya çok uzun oynayanlar bir defa bu yüzüklü kılıf denesin
veya çok uzun süre tlf başında takılanlar. oldukça faydalı bir kılıf

farklı yüzüklü kılıf alan veya kullananlar satıcı ve resimler ile paylaşırsa güzel olur

Oyla:

justblue01

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Timur
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
0

Bunu kullanıyorum tavsiye ederim

Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

TosunPASA

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tosun
Cihazım
Mİ 10T Pro
Meslek
Sys Support - IT
Konular
93
merhaba
dün kadıköyde azr marka nano ekran koruyucu taktırdım. yedek de aldım kendime. 40 lira ödedim. kadıköy çevresinde olan tlf pasajına girip sağdan 5 veya altıncı alaca idi sanırım ismi.. ordan alabilir veya orda onlar hemen yapıştırıp veriyorlar.

sırada yüzüklü kılıf kaldı.
tlf oyun oynarken kendi kılıfı çok çabuk kaydığı ve tlf ağır olması sebebi ile uzun kullanımlar için oldukça yorucu oluyor. yüzüklü kılıf bunu hem güvenlik hemde denge açısından daha uygun

tlf u gören bayılıyor. özellikle tam ekran olması ve kamera çıkması değişik geliyor olsa bile herkes için ortak nokta ekran tam olması ve netliği.

herkese mutlu ve performanslı uzun yıllar kullanma vede.... bundan sonraki yeni tlf larda bu rahatlığın devam etmesi dileği ile

Oyla:

kullanıcıadı

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
redmi note 7
Konular
16
35 liraya da ekran koruyucu alınmaz arkadaş ya 35 lira nedir? zaten arka koruma hikaye kılıf kullanıyorum ne diye arkayı koruyim? saçmalık.

Oyla:
Üst Alt