Yardım Mi9T Ekranda takılmalar.

enesbey46

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Mi9T
Konular
4
Cihazım tamamen orijinal, garantili ek olarak rom root felan atmadım.
Cihazda son zamanlarda aşırı bir kasma oluyor durduk yere bi kaç dakika sonra geçiyor sonra tekrar oluyor. Her uygulama da denedim bunu tüm uygulamalarda yapıyor bi kaç dakikalığına da olsa. Sebebi nedir acaba bilen var mı?

semihsezer

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
semih
Cihazım
mi 6
Konular
4
Cihazım tamamen orijinal, garantili ek olarak rom root felan atmadım.
Cihazda son zamanlarda aşırı bir kasma oluyor durduk yere bi kaç dakika sonra geçiyor sonra tekrar oluyor. Her uygulama da denedim bunu tüm uygulamalarda yapıyor bi kaç dakikalığına da olsa. Sebebi nedir acaba bilen var mı?
hangi romdasın onu da söyleyeydin?

Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

canaksan06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can
Cihazım
Mi 9T
Konular
6
miui 11 romunda olduğunu düşünüyorum çünkü bazı takılmalar bende de mevcut.

Oyla:

61celal61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Celal
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
Uygulama kasası ile telefonun kasması arasında bi bağlantı olmaz sadece uygulama kasası kasar onun da eğer güncellemelerini yaptıysanız dilerseniz kaldırın mevcut miui sürümünüzü yazabilir misiniz yardımcı olmak adına bir de sistem güncellemesi yaptınız mı ardından cihaz sıfırlama yaptınız mı, bu soruların cevapları önemli enesbey46

Oyla:

canaksan06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can
Cihazım
Mi 9T
Konular
6
hocam güncelleme yaptıktan sonra cihazımı sıfırlamak gerekir mi? yaptığımızda daha mı stabil olur??

Oyla:

61celal61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Celal
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
Eğer cihazınız bir imei işlemi gördüyse şayet sıfırlama sonucu imei niz uçar diye biliyorum,fakat garantili cihaz ise evet güncelleme sonrasında sıfırlama yapmanız cihazınızın daha sorunsuz ve stabil çalışmasını sağlar

Oyla:

G1912

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökalp
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Müzisyen
Konular
9
Bende de Türkiye garantili mi 9 t var güncelleme den sonra aynı şekilde hard reset işlemi yaparak kasma sorunlarını çözdüm

Oyla:

enesbey46

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Mi9T
Konular
4
Uygulama kasası ile telefonun kasması arasında bi bağlantı olmaz sadece uygulama kasası kasar onun da eğer güncellemelerini yaptıysanız dilerseniz kaldırın mevcut miui sürümünüzü yazabilir misiniz yardımcı olmak adına bir de sistem güncellemesi yaptınız mı ardından cihaz sıfırlama yaptınız mı, bu soruların cevapları önemli enesbey46

Uygulama kasası kullanmıyorum,MIUI GLOBAL 11.0.5 sürümüm. Güncellemelerim tamamen kendi kendine otomatik iniyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende de Türkiye garantili mi 9 t var güncelleme den sonra aynı şekilde hard reset işlemi yaparak kasma sorunlarını çözdüm
Hard reset sonrası düzeldi mi tamamen hocam,ona göre atacam bir sürü apk var telefonu yedeklemeye üşeniyorum

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt