Yardım Mi9T Ekranda takılmalar.

enesbey46

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Mi9T
Konular
4
Cihazım tamamen orijinal, garantili ek olarak rom root felan atmadım.
Cihazda son zamanlarda aşırı bir kasma oluyor durduk yere bi kaç dakika sonra geçiyor sonra tekrar oluyor. Her uygulama da denedim bunu tüm uygulamalarda yapıyor bi kaç dakikalığına da olsa. Sebebi nedir acaba bilen var mı?

61celal61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Celal
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
Uygulama kasası kullanmıyorum,MIUI GLOBAL 11.0.5 sürümüm. Güncellemelerim tamamen kendi kendine otomatik iniyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hard reset sonrası düzeldi mi tamamen hocam,ona göre atacam bir sürü apk var telefonu yedeklemeye üşeniyorum
Şöyleki tavsiyem güncelleyiciye girip sağ üst köşede bulunan üç noktaya basıp en son paketi indir seçeneğini seçmeniz ardından hard reset işlemini yapmanız tertemiz olur telefon,bende de aynı telefon ve sürüm var şu an herhangi bir kasma sorunum yok, ilk başlarda böyle şarj biraz hızlı bitiyor geceden sabaha %10 falan gidebiliyor 2 -3 haftaya oturur zamanla güncelleme, benim tek sorunum şu bu güncelleme işini yapıp hard reset attıktan sonra telefonda bi sıkıntı yok gayet iyi fakat mesela telefonu bi kez kapatıp açsam ya da yeniden başlat desem şöyle saçma bi sorun ortaya çıkıyor: vodafone yanımda uygulamasına giriyorum yukardan aşağı çektimiz bildirim kısayol paneli var onu iyice genişletip sağa sola kaydırırken baya bi takılma ve kasma oluyor bir de ana ekrandaki hava durumu widgetinde eğer hava gök gürültülü sağanak yağışlı işe o yazı widgete sığmadığı için böyle haraketli oluyo aynı şekilde o bildirim kısayol panelini sağa sola kaydırırken bariz bi kasma va takılma oluyor kısaca böyle arka planda oynar bi şey olunca o sıkıntı oluyor fakat video oynasın bu sorun olmuyor, o yüzden ben de telefonu hard resetten sonra hiç kapatıp açmadım böyle bi saçma sorunum var sadece eğer sizin de olursa çözümü bu şekilde buldum bilginiz olsun diye yazdım

Oyla:

G1912

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökalp
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Müzisyen
Konular
9
Menü geçişleri her zaman aynı hızda değil. Şimdi yaşadığım sorun da bu. Konu da açtım bununla ilgili bakalım umarım çözebiliriz

Oyla:
Üst Alt