Yardım Mi9t ekran çizilmesi

Alii P

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Waatsap niga
Cihazım
Mi9t
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miu 11
Telefon Modeli
Mi9t
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba bir sorum olcaktı.
Mi9t kullanıcısıyım hepsiburada üzerinden alalı 1 ay olmadı ve kendimden daha iyi baktım telefona. Telefon elimdeyken uyuyakalmışım ve yarım saat bile uyumama rağmen telefonun ön camında uzun ama incecik çatlak gibi çizik vardı hafif hafif çiziklerde oluşmuş ama o kdr göze batmıyorlar sizce bunu garantiye versem (xiaomi tr garantili) ne kdr fatura keserler teşekkürler

Kazgangap

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Mi 9T (Davinci)
Konular
44
Merhaba bir sorum olcaktı.
Mi9t kullanıcısıyım hepsiburada üzerinden alalı 1 ay olmadı ve kendimden daha iyi baktım telefona. Telefon elimdeyken uyuyakalmışım ve yarım saat bile uyumama rağmen telefonun ön camında uzun ama incecik çatlak gibi çizik vardı hafif hafif çiziklerde oluşmuş ama o kdr göze batmıyorlar sizce bunu garantiye versem (xiaomi tr garantili) ne kdr fatura keserler teşekkürler
Tamirin fiyat konusunu bilemem ama keşke nano cam koruyucu alsaydınız 20₺ ancak tutar koruyucunun fiyatı.

Oyla:

Alii P

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Waatsap niga
Cihazım
Mi9t
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
garanti kapsamında telefonun ekranı değiştiğini hiç görmedim daha :)
Garantiye girmeyeciği biliyorum fiyatı için sormuştum :D benim asıl merak ettiğim ön cam lamı ilgilenirler o çizik için yoksa komple amoled ekranlamı dümdüz uzun çizik tırnakla yoklayınca hissediliyor

Oyla:

Occaut

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi 9t pro
Meslek
Tekstil
Konular
11
Gecmis olsun , sert bir şey baski yaptı sanırım siz farkında değilken (fermuar başı vs)

Eğer internetten bir ekran sipariş edebilirsen al getir ben sana tamir ederim söz :))

Oyla:

MITHRIL

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Xiaomi Mi9T Pro
Konular
1
Ekran çiziği gideren spreydir, kremdir vs. var. Alıp bir dene dostum. Belki işine yarar. Kötü olmuş, sırf çizik için 1k üzeri para verilmez. Alternatiflere bak olmazsa da git ekran koruyucu taktır belli olmaz çizik sanırım.

Oyla:

Alii P

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Waatsap niga
Cihazım
Mi9t
Konular
1
Ekran çiziği gideren spreydir, kremdir vs. var. Alıp bir dene dostum. Belki işine yarar. Kötü olmuş, sırf çizik için 1k üzeri para verilmez. Alternatiflere bak olmazsa da git ekran koruyucu taktır belli olmaz çizik sanırım.
Diş macunu denedim b-bro bi kaç gölge gibi çiziği kapadı ama o kdr iş yapmadı hiç düşürmeme rağmen birden böle olması olmadı ekran koruyucu takcam o kdr rahatsız etmiyor aslında ama yinede hayal kırıklığı :(

Oyla:
Üst Alt