Yardım Mi9T durduk yere kullanılamaz hale geldi

omer0760

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ömer
Cihazım
mi9t
Konular
10
Telefonda twrp,magisk,dolby atmos kuruluydu, en son gelen 11.0.5 güncellemesinide yaptım sorunsuz kullanıyordum, az önce pubg oynarken bir anda ses gitti, baktım twrp gitmiş, magisk kalkmış, dolby gitmiş, telefonu yeniden başlattım, çok geç açıldı, açıldıktan sonra bir daha ses gelmedi telefondan ve neredeyse çoğu uygulama kullanılamıycak şekilde ya siyah ekrana attı ya da dondu, factory reset attım şu anda, kurulum yapmaya çalışıyorum ama halen, kasmaya ve ilerlememeye devam ediyor, just a second ekranı geliyor siyah ekran geliyor tekrardan just a sec ekranı geliyor, ne oldu anlamış değilim, neden durduk yere böyle bir şey oldu, acaba işlemci vs. zarar mı gördü, yardımcı olur musunuz ?

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Telefonda twrp,magisk,dolby atmos kuruluydu, en son gelen 11.0.5 güncellemesinide yaptım sorunsuz kullanıyordum, az önce pubg oynarken bir anda ses gitti, baktım twrp gitmiş, magisk kalkmış, dolby gitmiş, telefonu yeniden başlattım, çok geç açıldı, açıldıktan sonra bir daha ses gelmedi telefondan ve neredeyse çoğu uygulama kullanılamıycak şekilde ya siyah ekrana attı ya da dondu, factory reset attım şu anda, kurulum yapmaya çalışıyorum ama halen, kasmaya ve ilerlememeye devam ediyor, just a second ekranı geliyor siyah ekran geliyor tekrardan just a sec ekranı geliyor, ne oldu anlamış değilim, neden durduk yere böyle bir şey oldu, acaba işlemci vs. zarar mı gördü, yardımcı olur musunuz ?
Mi flash ile yazılım atın hocam bir de

Oyla:

mert258

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi8
Konular
16
Benim başımada benzer bi durum gelmişti persist atıp yeniden rom flashlayınca düzelmişti. Persist dosyası uçunca yapıyor galiba bu sorunu.

Oyla:

omer0760

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ömer
Cihazım
mi9t
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim başımada benzer bi durum gelmişti persist atıp yeniden rom flashlayınca düzelmişti. Persist dosyası uçunca yapıyor galiba bu sorunu.
hocam telefonu factory reset yaptım, sonra twrp den formatladım global siteden mi9t global rom zipinide kurdum, saçma sapan halen telefon, kasması gitti, magisk kuruyorum onu açmıyor, kurulum da döngüye giriyor, persistin silinip silinmediğini nereden kontrol edebilirim ?

Oyla:

mert258

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi8
Konular
16
hocam telefonu factory reset yaptım, sonra twrp den formatladım global siteden mi9t global rom zipinide kurdum, saçma sapan halen telefon, kasması gitti, magisk kuruyorum onu açmıyor, kurulum da döngüye giriyor, persistin silinip silinmediğini nereden kontrol edebilirim ?
Twrp den herhangibirsey flashlamaya calışınca persist hata veriyordu bende

Oyla:

hamzasoph

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hamza
Cihazım
redmi note 3
Konular
4
Global recovery romu twrp ile kurarsanız yine bazı hatalar olur. Sistem uygulamaları güncellenmiyor, ek ayarlardan ülke listesi kayboluyor. Mi flash ile kurmak en iyisi

Oyla:

omer0760

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ömer
Cihazım
mi9t
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Global recovery romu twrp ile kurarsanız yine bazı hatalar olur. Sistem uygulamaları güncellenmiyor, ek ayarlardan ülke listesi kayboluyor. Mi flash ile kurmak en iyisi
hocam mi flash ile 3 farklı rom kurdum yine aynı :( donanımsala kaymaya başladı artık sorun

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
hocam mi flash ile 3 farklı rom kurdum yine aynı :( donanımsala kaymaya başladı artık sorun

Persist yüklemeyi deneyin..

Oyla:

omer0760

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ömer
Cihazım
mi9t
Konular
10
Malesef donanımsal bir sorun bu, işlemci/ufs kalıplanması gerekli
hocam birine yolladım telefonu xiaomi teknik servisede, ne zaman dönüş yapacak bilmiyorum, sizce ne kadar masraf çıkar ortalama, birde sizce neden oldu bu sorun, ben birde bir ara fde.ai gibi eklentiler ekledim ama 1 saat kullandım sildim, telefonun arkasında kaldı silinmedi onlardan mı oldu, dolby yüzünden mi oldu bilmiyorum

Oyla:
Üst Alt