Yardım Mi9T durduk yere kullanılamaz hale geldi

omer0760

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ömer
Cihazım
mi9t
Konular
10
Telefonda twrp,magisk,dolby atmos kuruluydu, en son gelen 11.0.5 güncellemesinide yaptım sorunsuz kullanıyordum, az önce pubg oynarken bir anda ses gitti, baktım twrp gitmiş, magisk kalkmış, dolby gitmiş, telefonu yeniden başlattım, çok geç açıldı, açıldıktan sonra bir daha ses gelmedi telefondan ve neredeyse çoğu uygulama kullanılamıycak şekilde ya siyah ekrana attı ya da dondu, factory reset attım şu anda, kurulum yapmaya çalışıyorum ama halen, kasmaya ve ilerlememeye devam ediyor, just a second ekranı geliyor siyah ekran geliyor tekrardan just a sec ekranı geliyor, ne oldu anlamış değilim, neden durduk yere böyle bir şey oldu, acaba işlemci vs. zarar mı gördü, yardımcı olur musunuz ?

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
hocam birine yolladım telefonu xiaomi teknik servisede, ne zaman dönüş yapacak bilmiyorum, sizce ne kadar masraf çıkar ortalama, birde sizce neden oldu bu sorun, ben birde bir ara fde.ai gibi eklentiler ekledim ama 1 saat kullandım sildim, telefonun arkasında kaldı silinmedi onlardan mı oldu, dolby yüzünden mi oldu bilmiyorum
Çıkacak masrafı ben bilemem. Telefon bana gönderilmedi hocam. Başkasına gönderdiğiniz cihaza nasıl masraf verebilirim?

Bu sorunun kesin olarak nedeni şudur demek çok zor malesef.

Oyla:
Üst Alt