- Adım
- Ahmet
- Cihazım
- Poco X3
- Konular
- 7
Dosyayı hangi klasöre attıysan iyice bi bakmanı tavsiye ederim. Sende zaten eu beta kuruluymuş aslında sorun olmaması lazım
Son sürüm şu anda zaten 9.10.17İndirdigim güncelleme paketini instal menüsünde bulamıyorum zip dosyasını
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Guncelleyiciden de indiremiyorum guncelsiniz iletisi alıyorum
Şifre istemiyorBöyle bir problemde hiç yaşamadım duymadım Twrp girerken şifre istiyormu yada şahsi dosyalarını görebiliyormusun.
Dünden beri tüm dosyalara alt dosyalara bakıyorum ama göremiyorum maalesef daha önce direk zip çıkıyordu bundan önceki kurulumda ama şuan çıkmıyorDosyayı hangi klasöre attıysan iyice bi bakmanı tavsiye ederim. Sende zaten eu beta kuruluymuş aslında sorun olmaması lazım
cevapsız kaldım hocam ılk defa duydum soyle bır sey dene kendıne bır klasor acıp onun altınada alt bakalım ne olacak yada zıp dosyasında mı sıkıntı var
Onuda denedim maalesef zip dosyasını hiç görmüyorcevapsız kaldım hocam ılk defa duydum soyle bır sey dene kendıne bır klasor acıp onun altınada alt bakalım ne olacak yada zıp dosyasında mı sıkıntı var
9.10.24 romu kursamOnuda denedim maalesef zip dosyasını hiç görmüyor
Hocam bu avrupa yazılımı degilmi global olan yokmuLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir