Soru Mi9 video sorunu

alperemiin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
alper
Cihazım
Mi9
Konular
35
Arkadaşlar elimi hiç titretmesem dahi çok kötü sonuçlar alıyorum video kayıtlarında çok daha kötü telefonlarda çevremde daha iyi sonuçlar alıyor arkadaşlarım video ayarlarından yapabileceğiniz birşey var mı bununla ilgili acaba 4k video diyor ama hesap makinesi ile çekilmiş gibi çıkıyor video resmen

alperemiin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
alper
Cihazım
Mi9
Konular
35
Tercih sizin. Kaynak göstererek paylaşım yapiyorum.
Bizde kaynakların yüzde 100 güvenilir olmadığından bahsettik sana kullanıcı deneyimleri bunu net olarak gösteriyor zaten Amerika'nın Suriye'ye barış ve demokrasi getirdiğini söylüyor bütün kaynaklar katılıyor musun bunada?

Oyla:

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
Bizde kaynakların yüzde 100 güvenilir olmadığından bahsettik sana kullanıcı deneyimleri bunu net olarak gösteriyor zaten Amerika'nın Suriye'ye barış ve demokrasi getirdiğini söylüyor bütün kaynaklar katılıyor musun bunada?
Konuyu 30 kere dagitmayalim diye uyardim. Artik laf anlatmaktan yoruldum. Tercih sizin.

Oyla:

Bugrat

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Buğra
Cihazım
V9
Konular
4
Arkadaşlar elimi hiç titretmesem dahi çok kötü sonuçlar alıyorum video kayıtlarında çok daha kötü telefonlarda çevremde daha iyi sonuçlar alıyor arkadaşlarım video ayarlarından yapabileceğiniz birşey var mı bununla ilgili acaba 4k video diyor ama hesap makinesi ile çekilmiş gibi çıkıyor video resmen
Sorun devam ediyormu acaba

Oyla:

Furkan Tekinşen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan T.
Cihazım
Mi9se
Konular
29
Malesef yapılacak bir şey yok. EIS sadece 1080p30 da ve altında çalışıyor. Xiaomi'nin maliyet düşürmek için OIS gibi çok önemli bir şeyden kaçması malesef çok üzücü bir durum. Konuşunca yanlış anlaşılıyorum ama yani bu telefonların oyun ve fotoğraftan başka bir işe yaramadığını düşünüyorum. Yapacak bir şey yok bu paraya bu teknik özelliklerde başka telefon markası yok. Zaten xiaomi de bu açığı kullanarak piyasa tutturmaya çalışıyor. İstenen özellik ve fiyatı koyunca ortaya tek marka Xiaomi çıkıyor. Kullanmaya kullanıyoruz ama öyle işte sadece kullanıyoruz.
Afedersiniz öküz gibi işlemci var ama daha yazılım ile 60 fps ye EIS getiremediler, yada germek gibi bir dertleri yok.
Hocam çok haklısın 2 sene oldu, tiksinmeye başladım telefondan
Klavyede yazı yazmak işkence, kaç klavye, kaç hassasiyet optimize edici program kullandım yok
Kamera sadece foto için ideal
Batarya desen orta halli
Oyun performansı vasat
Akıcılık, kasma neredeyse tüm romanda berbat
Ucuz işte

Oyla:

escobarhakan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakanay
Cihazım
Mi-9
Konular
6
Hocam çok haklısın 2 sene oldu, tiksinmeye başladım telefondan
Klavyede yazı yazmak işkence, kaç klavye, kaç hassasiyet optimize edici program kullandım yok
Kamera sadece foto için ideal
Batarya desen orta halli
Oyun performansı vasat
Akıcılık, kasma neredeyse tüm romanda berbat
Ucuz işte
Klavyede yazmak neden işkence hocam?

Oyla:
Üst Alt