Twrp den her ihtimale karşı efs yedeği alabilirsiniz. Twrp ve mi flash ile rom yükleme ile İMEİ silinmezimeim gitmez değilmi
şimdi cihazda bi tane twrp dosyası gozukuyor twrp üzerinden baktıgımda. Bilgisayara indirdigim dosyayı direkt usb ile baglayıp atsam dosya twrpde gozukurmuTwrpden format data yapınca malesef telefonlar fastboota kalıyor yaklaşık 10 a yakın telefonda denedim ve sonuç aynı format atınca twrp sanki romu siliyor gibi 4 wipe de kalsa anlarımda format datada neden kalıyor anlamadım. Arkadaşlar format atmak istiyorsanız efs yedeği alıp fabrika ayarı yapın tekrar efs yükleyin yada aynı rom sürümü indirin bilgisayara twrpden format data yapın reboot recovey yapın sonra romu tel hafızasına atıp 4 wipe yapmadan flashlayın
Sorunuzu tam anlamadım hangi dosyayı atmak istiyorsun rom dosyası mı efs mişimdi cihazda bi tane twrp dosyası gozukuyor twrp üzerinden baktıgımda indirdigim dosyayı direkt usb ile baglayıp atsam dosya twrpde gozukurmu
bana adım adım ne yapacagımı yazarmısın cok bilmiyorum rom dosyasını indiriyorum şuan bilgisayaraSorunuzu tam anlamadım hangi dosyayı atmak istiyorsun rom dosyası mı efs mi
bu arada cihazı usb ile pc ye bagladıgımda içindeki dosyalar gozukuyor (sadece twrp dosyası var)Sorunuzu tam anlamadım hangi dosyayı atmak istiyorsun rom dosyası mı efs mi
Format atıldığı için sadece twrp görür. Şimdi işlemleri tek tek yapın sorunsuz kurarsınız işlemlerde IMEI gitmezbana adım adım ne yapacagımı yazarmısın cok bilmiyorum rom dosyasını indiriyorum şuan bilgisayara
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu arada cihazı usb ile pc ye bagladıgımda içindeki dosyalar gozukuyor (sadece twrp dosyası var)
teşekkurler hocam işlemi bitirdim sayenizdeFormat atıldığı için sadece twrp görür. Şimdi işlemleri tek tek yapın sorunsuz kurarsınız işlemlerde IMEI gitmez
1. Format data girin yes yazın en geri gelin reboot recovey deyin twrp açılır
2. Rom dosyasını ve magisk dosyasını telefon hafızasına atın
3. Wipeden 4 wipe yapın fakat yeniden başlatmayın en geri gelin
4. İnstall deyin rom dosyasını flashlayın
5. Twrp ve root istiyorsanız rom kurulduktan sonra magisk flashlayın ve reboot deyin
Rica ederim kardeşimteşekkurler hocam işlemi bitirdim sayenizde