Yardım Mi9 transparent edition için hangi miui paketi indirmeliyim

emretaysi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
emre
Cihazım
m9 transparent
Konular
5
Mi 9 Transparan Edition'a hangi rom oluyor tam fikrim yok ama sanırım Mi 9'un romlarını çalıştırıyor.Ordakiler son rom sadece sürümleri farklı.Bence Mi 9 EEA yazanı indirin.Fastbootda romu kurarken altta Clean and Lock seçeneğini ve Clean All seçeneğini göreceksiniz.Clean and Lock işaretlerseniz telefonunuz brick olur. Clean All seçili olsun.Dikkat edin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fastboot'dan rom kurma konularını inceleyin hocam mutlaka.Sıkıntı yaşamayın.Global yada EEA kurmak size kalmış ama orda MIUI 10 yazısı hatalı sanırım.v11'se zaten MIUI 11'dir.Benim telefonun romunda da MIUI 10 v11 yazıyor ama MIUI 11 versiyon olarak.Seçim sizin.
Teşekkürler fastboot denicem hocam siz konuya hakimseniz özelden 1 2 sorum daha olacak

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Tamam hocam pardon şimdi ben hangi roomu nasıl yükleyim orjinal olsun güncelleme alsın normal hayatına devam etsin telefon
Tahminimce mi 9 romu ile aynı hocam. Mi 9 romu yükleyerek devam edebilirsiniz

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Teşekkür ederim takıldım yerde soracağım tekrar
Eğer Fastboottan kurmak istiyorsanız Rehber olarak aşağıdaki konuya bakabilirsiniz. Sadece farklı yapacağınız işlem tgz uzantılı romu Mi 9 a uygun olarak indirmek .

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Yanlız o sayfadaki dosyalar arayüzden kurulum için siz aşağıdaki bağlantıdan fastboot kurulum dosyasını indirmelisiniz. Europe stable yazanı tavsiye ederim.

Not: Telefondan girince boş sayfa çıkıyorsa "Masaüstü modu"nda görüntüleyin. Yada sayfayı bilgisayardan açıp dosyayı direk bilgisayarınıza indirin.

Hocam ek olarak işinizi biraz uzatacak fakat bir kazaya sebep vermemek için tavsiyem ROM yüklemeden önce cihaza TWRP yükleyip EFS yedeği alın. Sizin cihazda IMEI işlemi yapılmış galiba IMEI'ler uçarsa geri yüklemek için ihtiyacınız olacak.

Son düzenleme:

emretaysi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
emre
Cihazım
m9 transparent
Konular
5
Yanlız o sayfadaki dosyalar arayüzden kurulum için siz aşağıdaki bağlantıdan fastboot kurulum dosyasını indirmelisiniz. Europe stable yazanı tavsiye ederim.

Not: Telefondan girince boş sayfa çıkıyorsa "Masaüstü modu"nda görüntüleyin. Yada sayfayı bilgisayardan açıp dosyayı direk bilgisayarınıza indirin.

Hocam ek olarak işinizi biraz uzatacak fakat bir kazaya sebep vermemek için tavsiyem ROM yüklemeden önce cihaza TWRP yükleyip EFS yedeği alın. Sizin cihazda IMEI işlemi yapılmış galiba IMEI'ler uçarsa geri yüklemek için ihtiyacınız olacak.
Hocam iyi geceler şimdi telefonda ki herşey gidecek değil mi format gibi şu yedek alma olayını tam anlamadım ama bakıcam sakince

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Hocam iyi geceler şimdi telefonda ki herşey gidecek değil mi format gibi şu yedek alma olayını tam anlamadım ama bakıcam sakince

Evet hocam herşey silinecek. Sakin kafayla, dikkatlice yapın işlemleri.

emretaysi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
emre
Cihazım
m9 transparent
Konular
5
evet başlıyorum ya allah utandırma yarabbim :)

Üst Alt