MIUI 11 mi9 t PC üzerinden miui 11 güncelleme

Theyusa23

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusa
Cihazım
K20 pro
Konular
2
Twrp dosyalarınızı şifreliyor büyük ihtimalle
''xnvljgsg4df645dfşkjdjçcbmjkglş'' gibi klasörler mi görünüyor ?
Usta bunun sebebi nedir bende backup aldım böyle oldu telefon açıliyor Gine kapanıyordu sonra düzelttim nasıl düzelttim bilmiyorum

zgbmummy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet Ali
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
6
çok sağolun hocam son bir şey merak ediyorum ben twrp yükleme yapmaya çalışırken cihazı sıfırladım komple sonra yüklerken rom yanlış oldugu için olmadı ve ben fastboot ekranında kaldım ama teli kapatmadan önce bootlader kilidi açıktı şuan miflash üzerinden yükleme yapıcam için bir sorun olur mu

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
çok sağolun hocam son bir şey merak ediyorum ben twrp yükleme yapmaya çalışırken cihazı sıfırladım komple sonra yüklerken rom yanlış oldugu için olmadı ve ben fastboot ekranında kaldım ama teli kapatmadan önce bootlader kilidi açıktı şuan miflash üzerinden yükleme yapıcam için bir sorun olur mu

Mi flash resimde görünmüyor ama en altta CLEAN ALL seçili olacak dikkat et. BL açık olmasa zaten yükleme yapamazsın

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Usta bunun sebebi nedir bende backup aldım böyle oldu telefon açıliyor Gine kapanıyordu sonra düzelttim nasıl düzelttim bilmiyorum
Şifre Sorunu:
TWRP açıldığında bir şifre istiyor. Telefon şifreli koruma altında olduğu için TWRP, ne dosyalara ulaşabiliyor ne wipe işlemlerini yapabiliyor ne de herhangi bir dosyayı yükleyebiliyor. Bu nedenle öncelikle bu şifreyi kaldırmamız gerekiyor. Bunun için Ana menüde, Wipe (Temizle) menüsüne girip Format Data (Veriyi temizle) butonuna basarak cihazı fabrika ayarlarına alıyoruz. Tabi cihazdaki tüm uygulamalar ve cihazdaki tüm dosyalar siliniyor.
Wipe işlemi sonrası Recovery'yi yeniden boot ettiğimizde artık bizden şifre istemiyor ve telefon belleğimizi normal görebiliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya da üst sürüm farklı bir twrp yi pc den yükleyerek aşabilirsiniz

zgbmummy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet Ali
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
6
Şifre Sorunu:
TWRP açıldığında bir şifre istiyor. Telefon şifreli koruma altında olduğu için TWRP, ne dosyalara ulaşabiliyor ne wipe işlemlerini yapabiliyor ne de herhangi bir dosyayı yükleyebiliyor. Bu nedenle öncelikle bu şifreyi kaldırmamız gerekiyor. Bunun için Ana menüde, Wipe (Temizle) menüsüne girip Format Data (Veriyi temizle) butonuna basarak cihazı fabrika ayarlarına alıyoruz. Tabi cihazdaki tüm uygulamalar ve cihazdaki tüm dosyalar siliniyor.
Wipe işlemi sonrası Recovery'yi yeniden boot ettiğimizde artık bizden şifre istemiyor ve telefon belleğimizi normal görebiliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya da üst sürüm farklı bir twrp yi pc den yükleyerek aşabilirsiniz
hocam çok sağolasın miui 11 kurdum cihaz açıldı şimdi twrp ya da imei gitmemiştir demi bi sıkıntı olmaz çünkü çok zor kurdum twrp içinden cihazı filan sıfırladım

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
hocam çok sağolasın miui 11 kurdum cihaz açıldı şimdi twrp ya da imei gitmemiştir demi bi sıkıntı olmaz çünkü çok zor kurdum twrp içinden cihazı filan sıfırladım
Hocam pc üzerinden sıfır kurulum yaptınız. Twrp gider. Yüklemesi basit. İmei gitmez. Kontrol edebilirsiniz :)

Üst Alt