Yardım Mi9 t MIUI 11 Güncelleme Rezaleti

Esra Sözen

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Esra
Cihazım
Mi9 t
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 11.0.1
Telefon Modeli
Mi9 t
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Mi9 t kullanıyorum. Rezalet MIUI global 11 güncellemesini yaptım!. ve güncellemeyi tamamladığım ilk dakikadan beri nerdeyse 2 gün giden şarjım inanılmaz hızlı tükeniyor. Full şarj artık max. 6 saat kadar gidiyor. Ve telefon kendi kendine aniden ısınıyor. Güncellemeyi yapalı 3-4 gün oldu 3 defa dondu ve ardından kendiliğinden kapanıp açıldı. Güncellemeden önce bu sorunların hiç birisini asla yaşamamıştım. Bununla ilgili ne yapabilirim, aynı sorunları yaşayan ve yardımcı olabilecek olan var mı? Fabrika ayarlarına çevirsem eski haline döner mi acaba? Telefon resmen çöp oldu!!

Esra Sözen

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Esra
Cihazım
Mi9 t
Konular
1
Tüm önemli verilerinizi (foto, video, mesajlar, notlar vs. aklınıza ne geliyorsa) bilgisayara yedekleyip fabrika ayarlarına döndükten sonraki ilk kurulumda verileri yedekten geri yüklemeyin. (Google hesabınızdan yüklü uygulamaları ve ayarları geri yükleme seçeneğini atlayın)
Donanımsal bir sorun yoksa çözülecektir.

Bu arada oyun ilerlemelerinizi kaybetmemek için play oyunlar veya Facebook vs. ile giriş yapın.

Ekşi sözlük başlık kalıplarından kurtulun.

Kolay gelsin (:

3ay önce 3500tl verip bu kadar sürede yaşadığım sıkıntıyı yaşamış olsaydınız kelimenin ekşi sözlük kalıbı değil, tam anlamını yaşattığını görmüş olurdunuz

Son düzenleme:
Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
3ay önce 3500tl verip bu kadar sürede yaşadığım sıkıntıyı yaşamış olsaydınız kelimenin ekşi sözlük kalıbı değil, tam anlamını yaşattığını görmüş olurdunuz
Yeri gelmişken yazayım...

*Xiaomi'ye 1500-2000 ₺ den fazla para verilmez, verilirse ne olur? Yaşanılan sıkıntılar insanın zoruna gider.

*Xiaomi garantili olarak alınmaz, alınırsa ne olur? Garantilik işiniz olursa, üzülürsünüz.

*Xiaomi'de güncelleme yapılmaz, yapılırsa ne olur? Ekşi sözlük formatında konu açtırır...

Geçmiş olsun, kolay gelsin. drunk~~

Son düzenleme:
Oyla:

bakivrd44

Offline bir Xiaomici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
32
*Xiaomi'ye 1500-2000 ₺ den fazla para verilmez, verilirse ne olur? Verilen sıkıntılar insanın zoruna gider.

*Xiaomi garantili olarak alınmaz, alınırsa ne olur? Garantilik işiniz olursa, üzülürsünüz.
Bu konular hakkında imzanıza yeni sözler bekliyoruz hocam:Dgiggle~~

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Bana bu hafta güncelleme yok, Android Q nedeniyle sanırım, nasıl atlatacağım bu süreci bilemiyorum

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Hocam, hep yazıyorum; yazılım işinde başarısız bunlar... haha--

Oyla:

furkanavshar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Wk Dk
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Mühendis
Konular
3
Yeri gelmişken yazayım...

*Xiaomi'ye 1500-2000 ₺ den fazla para verilmez, verilirse ne olur? Yaşanılan sıkıntılar insanın zoruna gider.

*Xiaomi'de güncelleme yapılmaz, yapılırsa ne olur? Ekşi sözlük formatında konu açtırır...

Geçmiş olsun, kolay gelsin. drunk~~
Hocam ben 6000 lira verdim ama sıkıntı yaşamadım hiç.
Güncelleme de yaptım, MIUI 11'i sorunsuz kullanıyorum.
Şarj ömrüm, hızım, ekran sürem yaklaşık %20 arttı.

Genellemelerinize katılmıyorum. Çok kontrolcü ve subjektif. Öneri veya olasılık bile değil; doğrudan direktif ve kesin yargı içeriyor argümanlarınız, fakat üzülerek söylüyorum ki yanlış (:

Oyla:

M.Bedirhan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Başlangıç
Cihazım
Xiaomi
Konular
3
Fabrika ayarlarına dönmesini eski sürüme geçmesi için değil; ısınma ve enerji tüketimine neden olan kod parçacığının varsayılan işleme dönmesi için öneriyoruz.
Kod parçacığının fabrika ayarlarına döndükten sonra düzelmeme ihtimali var değil mi?
Önce güncellemeyi beklemek olmaz ise eğer tüm fotoğraf video kişiler oyun bilgileri vs yedekleyip sonra sıfırlamak yani kısaca planlı hareket etmek daha mantıklı olmaz mı ?
Birde tabi bu sorunun donanımsal olma ihtimali de mevcut.
2005-2008 gibi yıllarda PC Forumlarında her sorun için format önerilmesi geldi aklıma :)

Oyla:

ozkan16

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
Redmi note 3
Konular
5
Tamam xiaomi yazılımı beceremiyor ancak tavsiye edilen her zaman cihazı sıfırlamak sifirlayinca düzelir sifirlamakta saçmalık bir sürü yedek al falan filan ama Android in doğası sıfırlayın düzelir ancak ben sifiirlayipta kurulum yaptım benimde isinmisti bu kadar cihaz cikaracagina yazılımla ugrassinlar mi9t ile xiaomi devri benim için bitmiştir dahada bulasmam isterse 200mp kamera koysun yazilim çöp çöp çöp

Oyla:

furkanavshar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Wk Dk
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Mühendis
Konular
3
Kod parçacığının fabrika ayarlarına döndükten sonra düzelmeme ihtimali var değil mi?
Önce güncellemeyi beklemek olmaz ise eğer tüm fotoğraf video kişiler oyun bilgileri vs yedekleyip sonra sıfırlamak yani kısaca planlı hareket etmek daha mantıklı olmaz mı ?
Birde tabi bu sorunun donanımsal olma ihtimali de mevcut.
2005-2008 gibi yıllarda PC Forumlarında her sorun için format önerilmesi geldi aklıma :)
Tamam xiaomi yazılımı beceremiyor ancak tavsiye edilen her zaman cihazı sıfırlamak sifirlayinca düzelir sifirlamakta saçmalık bir sürü yedek al falan filan ama Android in doğası sıfırlayın düzelir ancak ben sifiirlayipta kurulum yaptım benimde isinmisti bu kadar cihaz cikaracagina yazılımla ugrassinlar mi9t ile xiaomi devri benim için bitmiştir dahada bulasmam isterse 200mp kamera koysun yazilim çöp çöp çöp
Her sorunda format önermiyoruz. Yalnızca MIUI 10 > 11, Android 9 > 10 gibi ana sürüm güncelleştirmeleri (diğer adı yükseltme) sonrası fabrika ayarları önerilir.

Oyla:
Üst Alt