Yardım mi9 t cihazım hardbrick oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
hocam mesele para meselesi değil başka bir arkadaşın cihazını team yoluyla yapmış 200 liraya bana diyoki cihazı gönder bende buna bozuldum açıkçası
Hersey değişip gelişiyor hocam. Eski telefonlarda yapılan işlemler şimdi elinizde olmadan yapılmıyor.
Hocam ben yönetici olmadan önce gönderdim. İnanın hiç bir güvensizlik duymadım. Yeğenim bile kızmıştı bana. Ya sen delimisin diye. Ama ben referans konusunu okuyup garantisiz cihaza @Zenex sayesinde geçtim. Karar sizin cihaz sizin para sizin.

fox5578

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
17
Bir el atında çözelim şu sorunu yazık adama :(
Yok mu koca Tr de başka yetkili hesabı olan kişi? Zeytinburnu'nda bir eleman vardı o anlıyordu böyle işlerden.

mazlumesen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mazlum
Cihazım
mi note 10
Meslek
e ticaret
Konular
13
Hersey değişip gelişiyor hocam. Eski telefonlarda yapılan işlemler şimdi elinizde olmadan yapılmıyor.
Hocam ben yönetici olmadan önce gönderdim. İnanın hiç bir güvensizlik duymadım. Yeğenim bile kızmıştı bana. Ya sen delimisin diye. Ama ben referans konusunu okuyup garantisiz cihaza @Zenex sayesinde geçtim. Karar sizin cihaz sizin para sizin.
hocam cihazımın kapağı açık verdiği komutları uygularım edl moda alırım söylediği ücreti hesabına yatırayım işlemi o zaman yapsın kargoyla uğraşmak istemiyorum ortada bir güvensizlik olduğundan değil

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Bir el atında çözelim şu sorunu yazık adama :(
Yok mu koca Tr de başka yetkili hesabı olan kişi? Zeytinburnu'nda bir eleman vardı o anlıyordu böyle işlerden.
Hocam çıkıp araştırmak lazım tek tek telefonculara anlatmak lazım, bende tanıdığım sayesinde buldum 10 tane telefoncu gezdim hiç biri bilmiyordu biri anakart sorunu dedi biri batarya filan dedi.

fox5578

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
17
Hocam çıkıp araştırmak lazım tek tek telefonculara anlatmak lazım, bende tanıdığım sayesinde buldum 10 tane telefoncu gezdim hiç biri bilmiyordu biri anakart sorunu dedi biri batarya filan dedi.
Belki forumda bu işlerden anlayan telefoncu vardır diye düşündüm. Arkadaş dükkanına gider orada halleder dedim ama galiba yok.

mazlumesen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mazlum
Cihazım
mi note 10
Meslek
e ticaret
Konular
13

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
hocam ben adanadayım valla bu sorun canımı öyle sıktı öyle bunalttıki beni yaptırıp hemen satacam bu xiaomi ne lanet birşeymiş
Aynısı benimde başıma geldi hocam telefonsuzluk çok kötü cidden, benim yedek sim'i takabileceğim bir telefonum bile yoktu. :)

mazlumesen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mazlum
Cihazım
mi note 10
Meslek
e ticaret
Konular
13
arkadaşlar beklediğim desteği ne yazıkki bu forumda göremedim cihazımı bu haliyle satmaya karar verdim kutusu orjinal şarjı 5 adet kılıfıyla vereceğim en iyi teklifi verene satıyorum birazdan konu açacağım.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Cihazıma miumix rom kurdum kurulum başarılı oldu. Twrpden yeniden başlattıktan sonra cihaz sustu ve açılmadı pc ye bağladığımda com 10 portu olarak görüyor fastboot rom indirdim flaşlamıyor miflashta receiving hello packet hatası veriyor ve yazılımı yemiyor herşeyi denedim telefoncuya gittim 350 lira istedi forumlardan araştırdım yetkili hesap olayı varmış bu sorunun çözümünü bilen varmı cihazım çöp oldu.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Forum Kurallarımız/

3.6. Konularda ve mesajlarınızda ideal dışı font boyutuna sahip karakterler kullanmak, tamamı kalın, italik, altı çizili mesajlar yazmak yasaktır.
3.7. Mesajların ve konu başlıklarının tümü büyük ve/veya renkli harfler ile yazılamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt