Soru Mİ9 SE En begendiginiz ROM

Ugurmiraç21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ugur
Cihazım
Mi 9se
Konular
35
S.a arkadaslar mi 9 se icin en beğendiğiniz tavsiye edeceginiz room hangisi..Bende suan global room yuklu 1 ay once aldim pil cok gidiyor isinma problemi yasiyorum pubg de hdr modunda cok isiniyor

EkoPlus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Erkan
Cihazım
Xiaomi Mi 9 SE
Konular
0
masikte aynı konudan ben de kıl kaptım ve silmiştim. :) şu anda globaldeyim, şu twrp yedekleme işini öğrensem korkmayacağım. ama şu anda globalden mi room kurmaya vs endişe ediyorum bütün dosyaları aktardım hep. :(

miroom aklımı çeldi siz öyle deyince ne yapsam acaba. globalden geri mi taşınsam değer mi batarya farkı :)
Hocam bugün mi room un yeni versiyonu gelmiş onu kurdum :) yağ gibi cihaz inşallah batarya süresi önceki sürüme göre düşmez gerçekten mi room gayet stabil ve batarya süresi olarak da kullandığım diğer romlardan daha iyi geldi bana twrp de efs yedeğini kesin alın sağlam bi yerde yedekleyin ne olur ne olmaz :)

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-08-05-21-55-17-684_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2019-08-05-21-55-17-684_com.android.settings.jpg
    223,2 KB · Görüntüleme: 50
Oyla:

emirklyc

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EMIR
Cihazım
MI5
Konular
2
Hocam bugün mi room un yeni versiyonu gelmiş onu kurdum :) yağ gibi cihaz inşallah batarya süresi önceki sürüme göre düşmez gerçekten mi room gayet stabil ve batarya süresi olarak da kullandığım diğer romlardan daha iyi geldi bana twrp de efs yedeğini kesin alın sağlam bi yerde yedekleyin ne olur ne olmaz :)

valla siz de benim gibi takıntılı birisi olmanıza rağmen, masikteki o çentik kısmının geç geldiğini gördüyseniz ve bunlara rağmen mi room'u beğendiyseniz, güvenmemek elde değil sanıyorum. :)

global'de sim kart takılı değil %24 hücre bekleme yemiş :)

Oyla:

EkoPlus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Erkan
Cihazım
Xiaomi Mi 9 SE
Konular
0
valla siz de benim gibi takıntılı birisi olmanıza rağmen, masikteki o çentik kısmının geç geldiğini gördüyseniz ve bunlara rağmen mi room'u beğendiyseniz, güvenmemek elde değil sanıyorum. :)

global'de sim kart takılı değil %24 hücre bekleme yemiş :)
Aman durun hocam şimdi de hücre beklemeye takicam :) şaka bir yana hücre bekleme olayını önceki mesajım da belirttiğim gibi çözdüm ben bu arada mi room a geçerseniz bug mu bilmiyorum ama ilk kurdugunuz zaman ekranı kapattığınızda parmak izi sembolü olmazsa ss eklicem ordan ekranı uyandır derseniz normal global deki haline dönüyor yani telefonun ekranı kapalıyken hafif oynattıniz zaman ekrana parmak izi simgesi geliyor :)

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-08-05-22-44-29-872_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2019-08-05-22-44-29-872_com.android.settings.jpg
    379,5 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_2019-08-05-22-51-31-631_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2019-08-05-22-51-31-631_com.android.settings.jpg
    325 KB · Görüntüleme: 39
Oyla:

emirklyc

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EMIR
Cihazım
MI5
Konular
2
Aman durun hocam şimdi de hücre beklemeye takicam :) şaka bir yana hücre bekleme olayını önceki mesajım da belirttiğim gibi çözdüm ben bu arada mi room a geçerseniz bug mu bilmiyorum ama ilk kurdugunuz zaman ekranı kapattığınızda parmak izi sembolü olmazsa ss eklicem ordan ekranı uyandır derseniz normal global deki haline dönüyor yani telefonun ekranı kapalıyken hafif oynattıniz zaman ekrana parmak izi simgesi geliyor :)

Pek anlamadım ama zaten parmak izi sensöründe var bişeyler:) peki OTA dan güncelleme gelmemesi sorun olmuyor mu? bataryasini karşılaştırma şansınız oldu mu global ile vs.

Oyla:

EkoPlus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Erkan
Cihazım
Xiaomi Mi 9 SE
Konular
0
Pek anlamadım ama zaten parmak izi sensöründe var bişeyler:) peki OTA dan güncelleme gelmemesi sorun olmuyor mu? bataryasini karşılaştırma şansınız oldu mu global ile vs.
Mi room 9.7.11 global 10.2.2.0 dan batarya konusunda daha iyi geldi bana şuan mi rom 9.8.1 yeni geldi kurdum net birşey söyleyemiyorum :) ama tahminimce buda sikinti çıkartmaz ota güncelleme olayına pek takılıyorum hocam açıkçası global de sürekli güncelleme bildirimlerine çok sinir oluyordum güzel stabil ve batarya süresi iyi ise kaliyorum yüklediğim romda :)

Oyla:

emirklyc

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EMIR
Cihazım
MI5
Konular
2
Mi room 9.7.11 global 10.2.2.0 dan batarya konusunda daha iyi geldi bana şuan mi rom 9.8.1 yeni geldi kurdum net birşey söyleyemiyorum :) ama tahminimce buda sikinti çıkartmaz ota güncelleme olayına pek takılıyorum hocam açıkçası global de sürekli güncelleme bildirimlerine çok sinir oluyordum güzel stabil ve batarya süresi iyi ise kaliyorum yüklediğim romda :)

kararlı olan değil mi sizinki? neden onu tercih ediyorsunuz

Oyla:

EkoPlus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Erkan
Cihazım
Xiaomi Mi 9 SE
Konular
0
kararlı olan değil mi sizinki? neden onu tercih ediyorsunuz
Kararli sürüm daha cikmadi diye biliyorum bizim cihaz için ayrıca beta romlar daha daha yenilikçi oluyor bu arada hücre bekleme sabaha kadar %1.79 yemiş cihaz wifi acik %40 dan %38 e düşmüş bence gayet güzel :)

Oyla:

Mr.Fatih

Best Of MİUİ
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
RedmiNote13Pro
Meslek
Sağlıkçı
Konular
78
Şuana kadar ki en başarılı rom mi roomdur :)

Oyla:

emirklyc

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EMIR
Cihazım
MI5
Konular
2
Kararli sürüm daha cikmadi diye biliyorum bizim cihaz için ayrıca beta romlar daha daha yenilikçi oluyor bu arada hücre bekleme sabaha kadar %1.79 yemiş cihaz wifi acik %40 dan %38 e düşmüş bence gayet güzel :)

sanırım ben de geçeceğim...:( :)

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-08-06-21-10-59-562_com.miui.securitycenter.png
    Screenshot_2019-08-06-21-10-59-562_com.miui.securitycenter.png
    72,3 KB · Görüntüleme: 27
Oyla:
Üst Alt