Rica ederim hocam elimden geldiği kadar deneyimlerimi aktarırım tabiki öncelikle mi room batarya konusunda kötü değil ona bi açıklık getirelim
sadece o hücre bekleme konusunda bi tutarsızlık oldu ondada roma suç bulmadim çünkü bulunduğum yerde şebeke sıkıntılı bazen cok güzel cekiyor daha az sarj yiyor bazen de çekmiyor tamamen onla alakalı olduğunu düşünüyorum biraz önce eu beta 9.8.1 ve masik rom u kurdum ikisinide yükler yüklemez sildim beta rom sonuçta illa ufak tefek buglar olcak ama ben biraz takıntılı biriyimdir parmak izi ekledigim zaman durum çubuğu ekrani kitleyince daha önce kapandığını gördüm hiç yedekleri yüklemeden sildim romlari en son mi flash ile global 10.2.2.0 a döndüm mi room da hiçbir sorun görmedim şuan kamera daki 48 mp olayıni denemek için global a çevirdim cihazı pazartesi mi room un yeni versiyonu gelicek tekrar mi rooma geçiş yapicam.Yedek konusuna gelirsek twrp üstünden yedek alma var full backup diye geçiyor uygulama resim mesaj kısaca telefondaki herseyi yedekliyebiliyorsunuz açıkçası pek bilmiyorum onu bilen bi arkadaş açıklarsa aklınızda soru isareti kalmaz ben genelde her rom değiştirirken WhatsApp in sohbetler kismindan yedeğimi aliyorum daha sonra dilerseniz galeriniz icinde google drive yedeği alabilirsiniz yada hiç uğraşmak istemiyorsaniz benim gibi pc e yedeklersiniz hocam temiz kurulum yaptığınız zaman tekrar atabilirsiniz resimlerinizi ve dosyalarinizi bu arada cihaza twrp kurduysaniz efs yani imei yedeğinizi alin ve pc yada e-postanizda saklayın olurda imei felan uçarsa zorluk cekmeden twrp üstünden geri yuklersiniz