Yardım Mi9 SE Aldım

akinfurkan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Akın
Cihazım
Xiaomi Mi9 SE
Konular
32
Merhaba arkadaşlar. Turan GSM'den Mİ9 SE aldım. Bugün elime ulaştı. Ancak telefon hiç internette ki kutu açılımları gibi değil. Telefonun kutusunun arkasında bilgiler yazar normalde ama bu kutunun arkası bomboş (foto3). Kutunun içinden içinde kılıfın, kullanım kılavuzunun olduğu karton kutu çıkmadı. Ve telefonun ekranında ki sıfır telefonlarda olan jelatin sökülmüş halde geldi. Direk söküp ekran koruyucuyu takmışlar. Ve bir de telefon direk açıldı kurulum yapılmış şekilde. Turan gsm'e sordum direk IMEI atıp göndermişler o yüzden kurulum yapmışlar.

Yani arkadaşlar telefon sanki gidip 2. el telefon almışım gibi duruyor. Turan gsm içine sinmediyse gönderebilirsin dedi. Benim içime sinmedi şahsen sıfır telefon diye aldım. Turan gsm'den alan var mı? Size de mi telefon bu şekilde geldi?

Ve telefonun orijinalliğini sorguladığımız site neydi yazar mısınız lütfen?

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Merhaba arkadaşlar. Turan GSM'den Mİ9 SE aldım. Bugün elime ulaştı. Ancak telefon hiç internette ki kutu açılımları gibi değil. Telefonun kutusunun arkasında bilgiler yazar normalde ama bu kutunun arkası bomboş (foto3). Kutunun içinden içinde kılıfın, kullanım kılavuzunun olduğu karton kutu çıkmadı. Ve telefonun ekranında ki sıfır telefonlarda olan jelatin sökülmüş halde geldi. Direk söküp ekran koruyucuyu takmışlar. Ve bir de telefon direk açıldı kurulum yapılmış şekilde. Turan gsm'e sordum direk IMEI atıp göndermişler o yüzden kurulum yapmışlar.

Yani arkadaşlar telefon sanki gidip 2. el telefon almışım gibi duruyor. Turan gsm içine sinmediyse gönderebilirsin dedi. Benim içime sinmedi şahsen sıfır telefon diye aldım. Turan gsm'den alan var mı? Size de mi telefon bu şekilde geldi?

Ve telefonun orijinalliğini sorguladığımız site neydi yazar mısınız lütfen?

Oyla:

akinfurkan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Akın
Cihazım
Xiaomi Mi9 SE
Konular
32
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Oyla:

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
Cihazlar yurda değişik yollar ile sokulduğu için yani resmi gelmediği için birçok satıcı burda cihazlara kutu ürettiriyorlar.Sadece orada değil bir çok satıcıda aynı şekilde denk gelebilirsiniz.Bu tür soru işaretleri oluşmaması adına yurda resmi yollar ile sokulmuş garantili cihazlar tercih edebilirsiniz.

Oyla:

Alicanim

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mİ 13 PRO
Meslek
Güvenlik polnet so
Konular
17
Yurt dışı telefonlar için genel olarak burada yeniden kutu yapılmaktadır. İmei atabilmek adına telefonun açılması ve bazi islemlerin yapılması gerekir. Fakat aklınızda suphe kalmasindansa iade edin

Oyla:

Tunad

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tuna
Cihazım
Mi A1
Konular
2
Dostum bende Turan GSM'den aldım 2 ay önce. Banada öyle kutu geldi. Biraz tuhaftı jelatini yoktu. Direkt ekran koruyucu takılmıştı. İçinde garanti kullanım kılavuzu fln yoktu. Biraz şüphelendim. Ancak bunun sebebi IMEI atılmış olarak gelmesi. Sadece kutu olduğu için umursamadım. 2 aydır sorunsuz kullanıyorum.

Oyla:

forcestop

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cem
Cihazım
GM 4G
Konular
3
İçin rahat olsun kardeşim bende de aynı şekildeydi. Şuan hiçbir sıkıntım yok.

Oyla:

akinfurkan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Akın
Cihazım
Xiaomi Mi9 SE
Konular
32
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaslar kusura bakmayın yeni cevap veriyorum. Telefonu değiştirmedim kullanıyorum hala. Telefon çok güzel canavar diyebilirim :) Yaşadığım tek sorun kamerada 48mp ile çekim yapmaya çalışırken bazen kamera ekranı donuyor ve kamera hata verdi diye uyarı geliyor. Bu sorunu yaşayan var mı aranızda?

Oyla:

merlot

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nurat
Cihazım
Redmi7,poco f5
Konular
19
Arkadaslar kusura bakmayın yeni cevap veriyorum. Telefonu değiştirmedim kullanıyorum hala. Telefon çok güzel canavar diyebilirim :) Yaşadığım tek sorun kamerada 48mp ile çekim yapmaya çalışırken bazen kamera ekranı donuyor ve kamera hata verdi diye uyarı geliyor. Bu sorunu yaşayan var mı aranızda?
Kaça aldın

Oyla:
Üst Alt