- Adım
- wanted lion
- Cihazım
- xiaomi mi 9 ee
- Konular
- 0
benim telefonda 10.2.28.0 yüklü kararlı yazıyor bu daha eski bir sürüm mü? yeniyim
OTA üzerinden gelen güncelleme size düşük boyutlu gelecektir, yükle dediğinizde hata verecek ve full romu indirmeniz istenecektir. İndirilen bu full romu kurabilirsiniz. Ancak bu yol zahmetli hem de riskli. Rom kurulduktan sonra tekrar TWRP kurmanız, root yetkisi almanız gerekir ve ayrıca en küçük hatada cihazınız bootloop'ta kalır.
Bunun yerine güncelleme dosyasını indrip TWRP ile install zip seçeneğinden yüklemeniz daha mantıklı. Yükledikten sonra boot yapmadan önce magisk flashlamanız da lazım.
Dipnot olarak Mi9 TWRP'lerinin pek çoğu resmi romların yüklenmesini desteklemiyor. Hangi yöntemle olursa olsun cihazınızı güncellemeden önce TWRP'nizin resmi rom destekli olduğundan emin olun ya da destekli bir TWRP yükleyin.
benim telefonda 10.2.28.0 yüklü kararlı yazıyor bu daha eski bir sürüm mü? yeniyim
Ayni ROM ben de yuklu sanirim Global Karali en yeni ROM bu olarak gorunuyor ama tabi yaniliyor olabilirim.
Sorun görünmüyor10.2.13.0 -bu romda netflix hd izlenebiliyor mu
İmei büyük ihtimal silinir. Efs yedeği alın yeni sürümde efs restore yaparsınız gelir yine imeiCihazında tek IMEI atılmış durumda ve eu rom var global kutudan çıkan rom un tadı hala damağımda bu rom u yuklesem IMEI silinir mi acaba veya pixel experiance rom u