Yardım Mi9 Çok Aşırı Isınma

cruelnerd

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Batu
Cihazım
Mi9
Konular
18
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 11
Telefon Modeli
Mi 9
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar selamlar cihazi aldigimdan beri oyunlarda deli dehşet bir isinma sorunu yasiyorum , ornegin pubg akici ve asirida telefonun arkasi el degmeyecek kadar isiniyor , anlıyorum agir oyun fakat internet testlerinde hic boyle bir isinma olmuyor islemci bostayken 40 dereceleri goruyorum , CPU Throttle skorlari da beni pek tatmin etmedi o testte zaten alev aldi , Oyun performansi isindiktan sonra dusuyor , ve kasma yapiyor 5000 TL para verdik bu sıkıntıları yasiyoruz anlamadim yani yalnız miyim bu konuda yoksa , ben mi cahilim de xiaomi kullanamiyorum. Buyuk bir heves ve ozveriyle aldim bu cihazi ama isinma performansi ve işlemci performansı cok kotu boyle bir sorun yasayan var mi , diger Mi9 larda CPU Throttle degerleri daha iyi bende kotu. CPU nun saglini olcebilecegimiz sizin skor aldiginiz antutu disinda bir program var midir icim hic rahat olmuyor..

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
Peki hocam teşekkürler. Bu farklı rom yuklerken BL aciliyormus bu garantiyi etkiler mi
Etkiler hocam. Ama sizin cihaziniz da EU var ise Garantili oldugunu zannetmiyorum. Yanlış miyim ? Tr garantili ise Global rom olmasi gerekiyor.

Oyla:

Emirhan_caner

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yeni
Cihazım
Xiaomi mi 9 t
Konular
1
Merhaba
Merhaba ben de mi 9 t kullanıyorum MUI11 güncelleme yükledim ama senin güncelleme ile benim güncelleme farklı neden farklı bir fikrin var mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba

Merhaba ben de mi 9 t kullanıyorum MUI11 güncelleme yükledim ama senin güncelleme ile benim güncelleme farklı neden farklı bir fikrin var mi

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-11-13-05-14-35-134_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2019-11-13-05-14-35-134_com.android.settings.jpg
    209 KB · Görüntüleme: 7
Oyla:
Üst Alt