Yardım Mi9 Çok Aşırı Isınma

cruelnerd

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Batu
Cihazım
Mi9
Konular
18
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 11
Telefon Modeli
Mi 9
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar selamlar cihazi aldigimdan beri oyunlarda deli dehşet bir isinma sorunu yasiyorum , ornegin pubg akici ve asirida telefonun arkasi el degmeyecek kadar isiniyor , anlıyorum agir oyun fakat internet testlerinde hic boyle bir isinma olmuyor islemci bostayken 40 dereceleri goruyorum , CPU Throttle skorlari da beni pek tatmin etmedi o testte zaten alev aldi , Oyun performansi isindiktan sonra dusuyor , ve kasma yapiyor 5000 TL para verdik bu sıkıntıları yasiyoruz anlamadim yani yalnız miyim bu konuda yoksa , ben mi cahilim de xiaomi kullanamiyorum. Buyuk bir heves ve ozveriyle aldim bu cihazi ama isinma performansi ve işlemci performansı cok kotu boyle bir sorun yasayan var mi , diger Mi9 larda CPU Throttle degerleri daha iyi bende kotu. CPU nun saglini olcebilecegimiz sizin skor aldiginiz antutu disinda bir program var midir icim hic rahat olmuyor..

burakby

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi9 SE
Konular
10
Ama öncesinde tavsiye global stabile geçip test etmek rom kaynaklı da olabilir diye düşünüyorum

Oyla:

cruelnerd

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Batu
Cihazım
Mi9
Konular
18
Hocam 5000tlye almışsanız garantisi olacağıını sanıyorum bence bi garantiye gönderin asla ısınmayacak telefon bu
Hocam Garantiye gonderirim de acaba surumden mi diye kuskulaniyorum yani EEA dan MI surume gecsem OTA aracılığıyla Garanti gidet mi root atmadan

Oyla:

attcaksaw

Cezalı Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Bar Şefi
Konular
99
Sürümden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum el yakacak bir duruma geliyorsa en iyisi garantiye göndermek.

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Bende EEA Global, çok fazla ısınma yok. Pubg de 5-6 elde falan ısınmaya başlıyor ama öyle el yakacak bir ısı hiç olmadı. Bence sizin cihaza özel bir durum

Oyla:

attcaksaw

Cezalı Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Bar Şefi
Konular
99
Eskiden G2 cihazım vardı ve telefon'da işlem yapmaya başladığım an 70-80 dereceye çıkıyordu zamanla ekran sarardı ısıdan dolayı. Sizin'de anakartta sorun olabilir belki.

Oyla:

cruelnerd

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Batu
Cihazım
Mi9
Konular
18
Arkadaşlar EEAndan MI Globale Gecicem bir deni ycem olmazsa Garantiye verecegim cihazi, yaljiz güncelleme paketini indirdim hata veriyor
Nasil gecerim Garantiyi bozmadan.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama öncesinde tavsiye global stabile geçip test etmek rom kaynaklı da olabilir diye düşünüyorum
Altta ss attigim.soruna yardimci olabilir misiniz hocam

Son düzenleme:
Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Bl kilidini açmadan farklı yapıya geçemezsin ve sürüm düşüremezsiniz. Ayrıca sürümle alakalı olduğunu hiç sanmıyorum. Format atmayı denediniz mi yada son paketi indirip tekrar yüklemeyi.

Oyla:

cruelnerd

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Batu
Cihazım
Mi9
Konular
18
Bl kilidini açmadan farklı yapıya geçemezsin ve sürüm düşüremezsiniz. Ayrıca sürümle alakalı olduğunu hiç sanmıyorum. Format atmayı denediniz mi yada son paketi indirip tekrar yüklemeyi.
Hocam format nasil atarim ayarlar fabrika ayarlari mi yoksa baska bir secenek var mi

Oyla:

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
Kesinlikle garantilik. Çünkü forumda mi9 ile alakalı boyle baska bir konu ya da yorum görmedim. Ben de mi9 kullanicisiyim. Ne eu ne de global romlu mi9da bu durumlari yasayan gormedin. Oncelikle Wipe data yapin , olmadi farkli rom yukleyin. Bunlar cozum olmazsa garantiye gonderin. Geçmiş olsun.

Hocam format nasil atarim ayarlar fabrika ayarlari mi yoksa baska bir secenek var mi
Cihazi kapatin. Sonra ses acma ve güç tusuna ayni anda basip acin. Acilan ekranda wipe dataya girip telefonu sifirlayin. Sonra reboot diyip yeniden baslatin.

Oyla:

cruelnerd

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Batu
Cihazım
Mi9
Konular
18
Kesinlikle garantilik. Çünkü forumda mi9 ile alakalı boyle baska bir konu ya da yorum görmedim. Ben de mi9 kullanicisiyim. Ne eu ne de global romlu mi9da bu durumlari yasayan gormedin. Oncelikle Wipe data yapin , olmadi farkli rom yukleyin. Bunlar cozum olmazsa garantiye gonderin. Geçmiş olsun.

Cihazi kapatin. Sonra ses acma ve güç tusuna ayni anda basip acin. Acilan ekranda wipe dataya girip telefonu sifirlayin. Sonra reboot diyip yeniden baslatin.
Peki hocam teşekkürler. Bu farklı rom yuklerken BL aciliyormus bu garantiyi etkiler mi

Oyla:
Üst Alt