aynısı bana oldu 1 hafta verdi tekrar denedigimde ise 30 gün süre verdiSelamlar,
15 gün kadar önce Bootloader kilidini açmak için talep açtım. Verilen süre geçen gün doldu ve bugün kilidi açmayı denedim. Bu sefer de 194 saat sonra deneyin diye tekrar ileri bir tarih verdi. Bu sıkıntıyı yaşayan oldu mu acaba?
benim geliştirici secenekleri güvenlik kapattıydı tekrar actım ondan oalcagını sanmamSize verdiği süre içerisinde cihazda güncelleme, hesaptan çıkma, geliştirici ayarlarını kurcalama gibi işlemler yaptıysanız bu nedenle süre uzamış olabilir, genelde bu tür hatalardan dolayı süre uzuyor.
benim geliştirici secenekleri güvenlik kapattıydı tekrar actım ondan oalcagını sanmam
Güncelleme yapmıştım. Bundan ise eğer 7 günün sonunda da işim zor. Dün de bir güncelleme yaptım çünkü.Size verdiği süre içerisinde cihazda güncelleme, hesaptan çıkma, geliştirici ayarlarını kurcalama gibi işlemler yaptıysanız bu nedenle süre uzamış olabilir, genelde bu tür hatalardan dolayı süre uzuyor.
Güncelleme yapmıştım. Bundan ise eğer 7 günün sonunda da işim zor. Dün de bir güncelleme yaptım çünkü.
Teşekkür ederim hocam.
Lütfen bir forum takma adı girin
|
mi hesabım var gözüküyor .Hesabınızı geliştirin
Merhaba , lütfen önce aşağıdaki bilgileri doldurun
Lütfen bir forum takma adı girin
Takma ad 3-15 karakter uzunluğunda, 1 Çince 3 karakter uzunluğunda
arkadaşlar ne isim yazdıysam olmadı .ne yapmam lazım teşekkürler.