Rehber Mi9 Bootloader Kilidi Nasıl Açılır? Videolu ve Resimli Anlatım

emre3425

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
emre
Cihazım
Xiaomi mi9
Meslek
Teknisyen
Konular
1
Maalesef ben geçiş yaparken saçma bir sorun yaşadım ve çektiğim video işe yaramaz halde hocam. Bir başka arkadaşımıza yükleme fırsatı olursa video çekmeye çalışacağım ama.

BU İŞLEMLERDEN 15 GÜN SONRA MI GLOBAL ROM YÜKLENİYOR

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
BU İŞLEMLERDEN 15 GÜN SONRA MI GLOBAL ROM YÜKLENİYOR

Mi Hesabınızın niteliğine göre son aşamada size bir bekleme süresi verilecektir. Bu süre 3 gün de olabiliyor, 15 gün de, 3 ay da. Bazı özel hesaplarla beklemeden de açılabiliyor. Süreniz dolduktan sonra kilidinizi açabilir ve global rom yükleyebilirsiniz.

hoksi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
orbeyi
Cihazım
samsung 2 star
Konular
4

yarbay219

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
bugra
Cihazım
mi 9
Konular
1
Elinize sağlık kendi çektiğim video da ektedir. Umarım yardımcı olur

Katip34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Osman
Cihazım
Mi 9
Meslek
Memur
Konular
0
Herkese iyi akşamlar mi 9 8-128 telefon bu gün elime geçti bootloader kilidini açmak için 15 gün başlaması için bu işlemi yapıp uyarıdan sonra mı yoksa hat takıp mi hesabı açıp 15 gün beklesem olur mu 15 gün beklerken hat mutlaka takılı mı olması gerekli

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Herkese iyi akşamlar mi 9 8-128 telefon bu gün elime geçti bootloader kilidini açmak için 15 gün başlaması için bu işlemi yapıp uyarıdan sonra mı yoksa hat takıp mi hesabı açıp 15 gün beklesem olur mu 15 gün beklerken hat mutlaka takılı mı olması gerekli
Soruyu tam olarak anladığıma emin değilim fakat hattınızı takın, mi hesabınızı telefonunuza girin ve bu işlemi yapın. Son aşamada bekleme süresini gördükten sonra eğer telefonunuzu kullanmak istemiyorsanız kapatıp bir kenara koyabilir ve hattınızı başka cihazda kullanmaya devam edebilirsiniz.

Katip34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Osman
Cihazım
Mi 9
Meslek
Memur
Konular
0
Soruyu tam olarak anladığıma emin değilim fakat hattınızı takın, mi hesabınızı telefonunuza girin ve bu işlemi yapın. Son aşamada bekleme süresini gördükten sonra eğer telefonunuzu kullanmak istemiyorsanız kapatıp bir kenara koyabilir ve hattınızı başka cihazda kullanmaya devam edebilirsiniz.
Hocam tam olarak doğru anlamışsınız bekleme uyarısı aldıktan sonra hattı çıkarıp telefonu kenara koysam gün işlemeye devam eder mi demek istemiştim

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam tam olarak doğru anlamışsınız bekleme uyarısı aldıktan sonra hattı çıkarıp telefonu kenara koysam gün işlemeye devam eder mi demek istemiştim
Evet hocam eder. Ama yine de bir kaç saat sonra tekrar deneyip kontrol etmenizi tavsiye derim. 360 yazdıysa örneğin 10 saat sonra 350'ye düşmesi gerekir :)

Nadiren de olsa süre tamamlandıktan sonra cihazın yeteri kadar kullanılmadığına ilişkin bir uyarı verilebiliyor. Böyle bir uyarı alırsanız da öncelikle farklı Mi Unlcok sürümü deneyebilir çözüm olmazsa mi hesabınızdan çıkış yapıp tekrar giriş yapabilirsiniz.

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
39
Şu bekleme süresini aşmanın bir yolu yok mu acaba :)

MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt