- Adım
- Baki
- Cihazım
- Mi 6
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 32
Hayırlı olsun hocamElinize emeğinize sağlık cantara hocam.
Anlatımınız ile redmi note 6 pro modelinin kilidini süre beklemeden açtım. Böylece "Yeni sürüm mi unlock süresiz açmaz eski sürüm kullanın" efsanesini yok etmiş olduk
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Cihazı yeni aldım. Bir işlem yapmadım. BL kilidini açmak istedim. Ama resimdeki gibi "OEM kilidi açık" ve aktif değil. Bir de "Mi Kilit Açma Durumu" sekmesinde kilit açıldı uyarısı var. Soru şu: BL Kilidi açık mı? Hindistan Romu yükleyeceğim de.
Evet açık görünüyor. Emin olmak için aşağıdaki rehberi kullanabilirsiniz.Cihazı yeni aldım. Bir işlem yapmadım. BL kilidini açmak istedim. Ama resimdeki gibi "OEM kilidi açık" ve aktif değil. Bir de "Mi Kilit Açma Durumu" sekmesinde kilit açıldı uyarısı var. Soru şu: BL Kilidi açık mı? Hindistan Romu yükleyeceğim de.
Nasıl bir hata alıyorsunuz ekran görüntüsü ekler misiniz?herşeyi harfiyen yapıyorum yüzde 50 ye geldiğinde hata alıyorum yardımcı olabilecek kimse yok mu
Nasıl bir hata alıyorsunuz ekran görüntüsü ekler misiniz?
Farklı sürüm, mi-unlock dener misiniz?Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
usb hata ayıklama modunu açıkken yüzde 50 de kapalıyken yüzde 99 da hata alıyorum pc windows 10 64 bit işlmeci amd usb 2 sıfırdan bağlı
Farklı sürüm, mi-unlock dener misiniz?
acaba hangi versiyonu denemeliyimbaşa sürüm denedim olmuyor . versiyon 2 denedim cihazınız zaten açık hatası verdi . galiba eski mi note 3 telefonumu algıladı