- Adım
- Mevlüt
- Cihazım
- S24 Ultra
- Meslek
- Kombi Tamiri
- Konular
- 72
Valla çok şanslısınızteşekkürler halettim ve ilk denememde kilit açıldı çok şaşırdım))
Valla çok şanslısınızteşekkürler halettim ve ilk denememde kilit açıldı çok şaşırdım))
147 saat sonra deneyin hocam hepimize öyle saatler verdi . verilen süre sonunda açtık.Merhaba bende 147 saat sonra deneyin diyor
Ok teşekkürler147 saat sonra deneyin hocam hepimize öyle saatler verdi . verilen süre sonunda açtık.
Rica ederim bu süre içerisinde telefona format atmayınız. mi heabınızdan çıkış yapmayın. Her hangi bir değişklik yapmadın kullanınOk teşekkürler
Unlock başarılı olduğunda telefon sıfırlanırDostlar merhaba, unlock işlemini başlattığımda %90 larda kesilip xx saat bekleme olayında telefon sıfırlanır mı? Yani şuanda yedekleme yapmadan başlasam saat bekleme uyarısı aldığımda mı silinir yoksa unlock başarılı dediğinde mi? Teşekkürler
Bunun hata mesajı değil, bilgi mesajıdır. Cihazı fabrika ayarlarına dönmeyin, hesabınızdan çıkış yapmayın, internetten ve şebekeden koparmayın diyor.dediklerinizi yaptım ama hata veriyor kaç defa denedim hesap ve cihaz ekleme kısmında Don't disconnect form the network, sign out of your Mi account, perform a factory reset or erase system data hatası veriyor hesabı kaldırım yeniden işlemleri yapıyorum ve yine aynı hatayı veriyor cihazım Redmi K20 pro editions yardımcı olursanız sevinirim
@Nescafe656 arkadaşımızın da söylediği gibi işlem başarılı olduğunda cihaz sıfırlanır. Ancak şöyle bir durum var. Siz yedek almadan işleme başladınız ve Xiaomi birçok cihazda olduğu gibi sizin cihazda da süre vermeden unlock işlemini yaptı. Siz süre vermesini bekliyorsunuz ama Xiaomi size bir sürpriz hazırladı. Ne yapacaksınız?Dostlar merhaba, unlock işlemini başlattığımda %90 larda kesilip xx saat bekleme olayında telefon sıfırlanır mı? Yani şuanda yedekleme yapmadan başlasam saat bekleme uyarısı aldığımda mı silinir yoksa unlock başarılı dediğinde mi? Teşekkürler