Rehber Mi9 Bootloader Kilidi Nasıl Açılır? Videolu ve Resimli Anlatım

SERHAT NAS

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
siyahyek
Cihazım
Mi 9 t
Konular
0
Benim mi 9 t telefonum var bloother kilidi süresi dolmasına rağmen kilit süresi bitiminde tekrar 240 saat süre verdi lütfen bana yardımcı olabilecek biri var mı ne yapmalıyım. Yardımcı olursanız sevinirim.

gunbah

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
serkan kekec
Cihazım
iphone 7plus
Konular
4
Merhaba bende 147 saat sonra deneyin diyor

HTrmn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Bilg. Programcısı
Konular
1
Dostlar merhaba, unlock işlemini başlattığımda %90 larda kesilip xx saat bekleme olayında telefon sıfırlanır mı? Yani şuanda yedekleme yapmadan başlasam saat bekleme uyarısı aldığımda mı silinir yoksa unlock başarılı dediğinde mi? Teşekkürler

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Dostlar merhaba, unlock işlemini başlattığımda %90 larda kesilip xx saat bekleme olayında telefon sıfırlanır mı? Yani şuanda yedekleme yapmadan başlasam saat bekleme uyarısı aldığımda mı silinir yoksa unlock başarılı dediğinde mi? Teşekkürler
Unlock başarılı olduğunda telefon sıfırlanır

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
dediklerinizi yaptım ama hata veriyor kaç defa denedim hesap ve cihaz ekleme kısmında Don't disconnect form the network, sign out of your Mi account, perform a factory reset or erase system data hatası veriyor hesabı kaldırım yeniden işlemleri yapıyorum ve yine aynı hatayı veriyor cihazım Redmi K20 pro editions yardımcı olursanız sevinirim
Bunun hata mesajı değil, bilgi mesajıdır. Cihazı fabrika ayarlarına dönmeyin, hesabınızdan çıkış yapmayın, internetten ve şebekeden koparmayın diyor.

MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
@Nescafe656 arkadaşımızın da söylediği gibi işlem başarılı olduğunda cihaz sıfırlanır. Ancak şöyle bir durum var. Siz yedek almadan işleme başladınız ve Xiaomi birçok cihazda olduğu gibi sizin cihazda da süre vermeden unlock işlemini yaptı. Siz süre vermesini bekliyorsunuz ama Xiaomi size bir sürpriz hazırladı. Ne yapacaksınız?
Lütfen öncelikle siz önlemlerinizi alınız, sonrası ister silsin, ister süre versin.

MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt