- Adım
- İrfan
- Cihazım
- GM 5 PLUS D
- Konular
- 3
hocam bir işe yaramıyor yalnız bilin istedimİncinmişsin
hocam bir işe yaramıyor yalnız bilin istedimİncinmişsin
Hocam eğer mi flash üzerinden yükleyip MIUI fazla kullanmadan aospye geçerseniz charge full dosyasi default olarak 3300 mah olarak ayarlı zaten aosp tabanlı romlarda oto değerler düşmüyor birde havoc os romu takip ediyorum bı kaç hatası var cihaz bazen gün içerisinde bir kaç defa kendini yeniden başlatıyor arayüz parmak izi aod MIUI kadar etkileyici değil ama güncelleme ile stabil hale gelirse kullanmak istiyecegim romlar arasında kendisiHiç bir ayar yapmadan aldığım ekran süresi.
Mi 9 Havoc os 4.2
4 ses modülü sürekli aktif toplam 10 modül ile birlikte 4.5 g
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
.
Hocam yeniden başlatma felan yok. Eu beta 12.5 dan geçtim bende bu forumdan önce ekran süresine bile bakmıyordum ben Şimdi arada bakıyorum 5 saat aldığımda oluyor tamamen kullanıma bağlı romdan memnunum 12.5 daha stabil olana kadar takılıcam tavsiye ederim.Hocam eğer mi flash üzerinden yükleyip MIUI fazla kullanmadan aospye geçerseniz charge full dosyasi default olarak 3300 mah olarak ayarlı zaten aosp tabanlı romlarda oto değerler düşmüyor birde havoc os romu takip ediyorum bı kaç hatası var cihaz bazen gün içerisinde bir kaç defa kendini yeniden başlatıyor arayüz parmak izi aod MIUI kadar etkileyici değil ama güncelleme ile stabil hale gelirse kullanmak istiyecegim romlar arasında kendisi
Edit: kullanmakta olduğum romda 75 hz olduğunu hatırlatmak isterim
bataryan ömrünü tamamlamış olabilir net bir şey söyleyemem ama dene kaybetecek birşeyin yokMerhaba, yaklaşık 2-3 gündür rom değiştiriyorum en son 12.5 global versiyonuna geçtim. Twrp yükleyince batarya yüzdesi sapıtıyor. %82 iken twrp yükledikten sonra %50 ye düştü daha sonra %40 dayken telefon kapandı sarja taktım %1 yaptım sonra twrpye girdim şu an yine %67 ye fırladı. (%1 gözükürken twrpden çıkınca.) Yardımcı olabilir misiniz son 3 rom dur böyle.