Yardım Mi8, TWRP, Xiaomi, Flash, Rom, Global..... Kafayı yiyecem.......

İbrahim BAŞAR

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibasar
Cihazım
XİAOMİ Mİ 8
Konular
3
Kolay gelsin arkadaşlar. Çinden Çin rom yüklü telefonum geldi. Bootlader kilidini kaldırdım. Bugünde global room kurayım dedim.3 saattir kitlendim kaldım. Allah rızası için kafayı yemeden bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum :( Resimde tıkandım kaldım....

Ekli dosyalar

• 20181101_215004.jpg
    20181101_215004.jpg
    1,6 MB · Görüntüleme: 100

İbrahim BAŞAR

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibasar
Cihazım
XİAOMİ Mİ 8
Konular
3
1231243

kardeş kolay gelsin yine ben :) Arkadaşın telefonu da bu aşamada kaldı. Bl açık benim yaptığım gibi türkçe yüklenecek. Yardımını bekliyoruz tekrar...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1231243

kardeş kolay gelsin yine ben :) Arkadaşın telefonu da bu aşamada kaldı. Bl açık benim yaptığım gibi türkçe yüklenecek. Yardımını bekliyoruz tekrar...

Halletik deneye deneye kardeş hallettim sağolasın yine de :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Twrp yükledim ancak zip dosyasını görmüyor. Twrp yi telden nasıl açıyoruz daha sonra.eu rom yükleyecektim.

Bildiğim kadarıyla söyleyeyim. Bilgisayardan telefon bağlıyken twrp programını açıp enterle devam edin. Zaten sistem telefona gelecek. Sonra zip dosyasını sağ tuşla telefona gönderin görünüyor. Ardından yukarıdaki fotoğraflı ve açıklamalı sıralamayı devam edin çözebilirsiniz.

Son düzenleme:
Oyla:

chaviourknight

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
İhsan
Cihazım
mi9t
Konular
5
Bildiğim kadarıyla söyleyeyim. Bilgisayardan telefon bağlıyken twrp programını açıp enterle devam edin. Zaten sistem telefona gelecek. Sonra zip dosyasını sağ tuşla telefona gönderin görünüyor. Ardından yukarıdaki fotoğraflı ve açıklamalı sıralamayı devam edin çözebilirsiniz.

twrp yi açıyorum ancak zip dosyasını tele atmıyor. telin hafızasındakini zaten görmüyor. twrp de mi sıkıntı var acaba.

Oyla:

İbrahim BAŞAR

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibasar
Cihazım
XİAOMİ Mİ 8
Konular
3
twrp yi açıyorum ancak zip dosyasını tele atmıyor. telin hafızasındakini zaten görmüyor. twrp de mi sıkıntı var acaba.

Programı silip yeniden kurun hocam isterseniz, bir de onu deneyin. Sorunu gören daha tecrübeli arkadaşlar yardımcı olurlar inş.

Oyla:
Üst Alt