Yardım Mi8 takılmaya başladı. Yardım edin lütfen?

chaviourknight

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
İhsan
Cihazım
mi9t
Konular
5
Eu,global vs romları denedim. Birden bire face de telefon takılmaya başladı ,10-15 saniyede bir tel takılıyor, sanki işlemcinin gücü yetmiyormuş gibi. Ayrıca eskisi gibi akıcı değil uygulamaları kullanırken.

Defalarca wipe, format data yaptım ama düzelmedi. Lütfen yardım edin nasıl düzelteceğim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Twitter ı bile akıcı olarak kullanamıyorum. Resmen performans yerlerde.

Son düzenleme:

zeus67

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdi
Cihazım
poco x3 GT
Meslek
Memur
Konular
23
Ayni sorun bende de var. Facebookta takiliyor 10 saniyede bir. Birnde whatsappta geri gelmek icin 3 kere geri tusuna basiyorum anca oyle geliyor. İnanilmaz sinir bozucu bi durum. Hicbisey yokken aniden cikti bu durum ortaya. Mi 8 beta 9.6.27 kullaniyorum.

Ayrica yakin zamanda telefona magisk kurdum, kurdugum moduller ekte. Ondan sonra gordum bu takilmalari, bi alakasi olabilir mi bununla?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

ertancetin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Mali Müşavir
Konular
63
Son beta sürümüyle ilgili açıklamayı sanırım Xiaomi.Eu sitesinde okumadınız. Bu güncellemeyi amiral gemileri telefonlara ota yoluyla getirmediklerini, stabilite anlamında sıkıntı olduğunu ve sorumluluğun size ait olarak kurabileceğinizden bahsetmiş. Ayriyeten Facebook'a yeni gelen güncelleme sonrası takılmalarla ilgili birkaç kişiden şikayet duymuştum. Hem Facebook hem de Beta sürümü denk gelince iyice tadı kaçmış durumun.

Oyla:

chaviourknight

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
İhsan
Cihazım
mi9t
Konular
5
Son beta sürümüyle ilgili açıklamayı sanırım Xiaomi.Eu sitesinde okumadınız. Bu güncellemeyi amiral gemileri telefonlara ota yoluyla getirmediklerini, stabilite anlamında sıkıntı olduğunu ve sorumluluğun size ait olarak kurabileceğinizden bahsetmiş. Ayriyeten Facebook'a yeni gelen güncelleme sonrası takılmalarla ilgili birkaç kişiden şikayet duymuştum. Hem Facebook hem de Beta sürümü denk gelince iyice tadı kaçmış durumun.
Eu beta son iki güncellemede sıkıntı olduğu için geri 9.6 ya dönmüştüm. Sıkıntı devam etti. Şu an eu kararlı var ama sadece face değil diğer sosyal medya uygulamaları da eskisi gibi akıcı kullanılmıyor. Twitter da bile hafif takılma var. Kaç kere format data yaptım ,farklı rom yükledim düzelmedi. Valla çok sinirlendim bu duruma.

Oyla:

ertancetin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Mali Müşavir
Konular
63
Mi Globe romu deneyebilirsiniz. Daha iyi gibi geldi bana
Eu beta son iki güncellemede sıkıntı olduğu için geri 9.6 ya dönmüştüm. Sıkıntı devam etti. Şu an eu kararlı var ama sadece face değil diğer sosyal medya uygulamaları da eskisi gibi akıcı kullanılmıyor. Twitter da bile hafif takılma var. Kaç kere format data yaptım ,farklı rom yükledim düzelmedi. Valla çok sinirlendim bu duruma.

Oyla:

chaviourknight

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
İhsan
Cihazım
mi9t
Konular
5
Ayni sorun bende de var. Facebookta takiliyor 10 saniyede bir. Birnde whatsappta geri gelmek icin 3 kere geri tusuna basiyorum anca oyle geliyor. İnanilmaz sinir bozucu bi durum. Hicbisey yokken aniden cikti bu durum ortaya. Mi 8 beta 9.6.27 kullaniyorum.

Ayrica yakin zamanda telefona magisk kurdum, kurdugum moduller ekte. Ondan sonra gordum bu takilmalari, bi alakasi olabilir mi bununla?
Bende magisk falan yok. Romdan hariç bişey yüklemiyorum. Genel kullanımda bile hissediliyor performans düşüklüğü.kafayı yicem.böyle şeylerden hiç hoşlanmıyorum.

Mi Globe romu deneyebilirsiniz. Daha iyi gibi geldi bana
Bi bakayım hocam.

Oyla:

megaron

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
semih göçer
Cihazım
xaomi mi 6
Konular
2

Hocam konu dısı ama kullandığın modüllerin ne olduğunu ne için olduğunu sormamda sakınca yoktur umarım.

Konu ile alakalı 9.7.11 temiz kurulum 2. Günümde (ilk kurdurgumda aşırı ısınmadan ve cift hat acıldıgından takılma oldu) sıkıntısız devam ediyorum. Biraz sabırlı olmak gerekiyor sanırım sistem kendine gelmesi için

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

zeus67

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdi
Cihazım
poco x3 GT
Meslek
Memur
Konular
23
Hocam konu dısı ama kullandığın modüllerin ne olduğunu ne için olduğunu sormamda sakınca yoktur umarım.

Konu ile alakalı 9.7.11 temiz kurulum 2. Günümde (ilk kurdurgumda aşırı ısınmadan ve cift hat acıldıgından takılma oldu) sıkıntısız devam ediyorum. Biraz sabırlı olmak gerekiyor sanırım sistem kendine gelmesi için

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam google sans yazi tipi, magisk hide ile busybox'i da google play sertifika sorunu icin yuklemistim (care olmadi gerci), libo olani da ne icin yukledigimi unuttum su an, uzun zaman oldu onu yukleyeli

Oyla:

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Merhaba ,

Bu haftaki beta romdan kaynaklı sorunlarınız bu sebeple ya stabile geçmeli ya bir hafta öncekine dönmeli yada haftaya çıkacak güncellemeyi beklemelisiniz ,

Oyla:

zeus67

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdi
Cihazım
poco x3 GT
Meslek
Memur
Konular
23
Merhaba ,

Bu haftaki beta romdan kaynaklı sorunlarınız bu sebeple ya stabile geçmeli ya bir hafta öncekine dönmeli yada haftaya çıkacak güncellemeyi beklemelisiniz ,
Hocam 9.6.27 kullaniyorum uzun zamandir. Son 1 haftada oldu bu durum. Neden simdi basladi bu durum onu anlayamadik :/

Oyla:

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Hocam 9.6.27 kullaniyorum uzun zamandir. Son 1 haftada oldu bu durum. Neden simdi basladi bu durum onu anlayamadik :/

normal başka telefonlarda da var facebook da özellikle ancak beta kullanmak zaten bunları hazırlıklı olmak gibi bir durumda gerektiriyor ,

Oyla:
Üst Alt