Yardım Mi8 Se Rom Bıktırdı Yardım

Eneszyilmaz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Xiaomi Mi8 SE
Konular
33
Arkadaşlar hangi romu denediysem illa sıkıntı var betalarda şarj sıkıntısı var stabillerde tuşssuz kullanımda çok kasıyor normal kullanımda az kasıyor önereceğiniz kullandığınız memnun kaldığınız rom ları söylermisiniz stabil beta farketmez

Son düzenleme:

sezerc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sezer
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
0
Merhaba

Mi 8 SE İlk Alım Ve İlk Kurulumlar

isimli başlıkta "Yüklene Bilir Romlar" kısmına gelip buradan en sonda yer alan Mi-Globe ROM'unu (10.3 Stabil) kurmanızı öneririm. Hiç bir problem ile karşılaşmadım. Sanki Global ROM gibi problemsiz.

Oyla:

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Sırf bu yüzden mi8 se yerine note 6 pro aldım global olsun sorun çıkarmasın istiyorum önceki kullandığım cihazlarda root rom twrp unlock işlemlerinden bezmiştim çünkü.

Oyla:

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Sırf bu yüzden mi8 se yerine note 6 pro aldım global olsun sorun çıkarmasın istiyorum önceki kullandığım cihazlarda root rom twrp unlock işlemlerinden bezmiştim çünkü.

Globalde olsa genelde xiaomi kullanıcısı bl kilit açıp rom değiştirmeyi en azından 1 kere deniyorlar , en kötü eu rom kurmak için yapıyorlar , bu sebeple global kullanımı az , siz de ileride bl kilit açıp eu rom kurabilirsiniz , ki global romdan daha iyidir.

Deneye bilirsiniz ,

Oyla:

YunusAG

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
0
Beta rom kullanıyorsunuz bu normal sorun olması da normal , mi-room sayfasında 2 sekmede stabil romu denerseniz hiç sorun kalmaz sorunsuz kullana bilirsiniz ,

modem sorunu beta romlarda vardır beta demek kelime anlamı olarak test romu dur, miui 11 ile gelecek özellikleri denediklerinden betada sorun pek eksik olmaz ,

bu sekil de sorunsuz kullanım sağlaya bilirsiniz ,
hocam bu yanıtınız çok yararlı oldu teşekkür ediyorum diğer kişilerede öneriyorum.

Oyla:
Üst Alt